IRC-Galleria

Täs hengaan himas ja oon ja oon ja oon. Huomenna vasta töihi, iltaan, hui. Oon jo pari kertaa ehtinyt sydänjuuriani myöten säikähtää ryöstäjiä, jotka ei nyt kuitenkaan olleet ryöstäjiä. Äsken sain melkeen slaagin ku Lotan huoneen ovi aukes itestään mun selkään, mutta siellä olikin vaan ikkuna auki.. Oonpas heikkohermonen!

Aloin kattella kämppää Joensuusta, yksiölle kuitenkin sanon jyrkän EI:n, koska a)mulla ei oo varaa ja b)en edes halua asua yksin (ks. ed. kpl) Solu ei jotenkin innosta, eli 2o jonku kivan kans olis ihanne. Joo ja havahduin siihen miten paljon mulle on kerääntynyt vaatteita, joista en käytä edes puolia. Äiti ehdotti kirpputorille vientiä, mut en tiedä hennonko erota niistä. Ehkä karvispaidan vois viedäki(!) :D

Lauantaina taas yhdet häät.. Vaihteeks. Kuukausi vielä mun ekoihin kaasohäihin :) Ja ja ja. Helka tökkäs mua sormella silmään, ku ärsytin sitä. Sen takia esitin äitille (joka ei oikeasti osaa), etten osaa vaihtaa tuota peleiltä videoille, ku Helka olis halunnu kattoa muumeja. Se (Helka) sai mahtavat itkuraivarit ja se vietiin ulos. Toivottavasti oppi käyttäytymään! Olisin voinut vaikka tulla puolisokeaksi!

Päätettiin pitää Tatskan kans leffailta tänään.. Yks plussa tuossa ärräjutussa on, että saan lainata elokuvia sieltä ilmaseks. Tietty otin kerralla kaikki uutuudet.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.