IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 02.09.2007 22:27

2 minsaa aikaa ni pitää mennä tekee läksyt, no nyt enää minsa. EIKÄ! huoh. vähä mä oon ajanu parin päivän aikana sikana.

eilen kävin kaupas ja yritin coolisti ajaa ruutuun ja aattelin et kai se on iha ok. tulin pois autosta ja näky oli kauhea: se oli ehkä 1/4 siinä ruudussa mihin tähtäsin. no sit juoksin täysiä kauppaa ettei kellekää tulis vahingossakaa mielee et mä oisin jättäny sen (tatun) auton siihe. sit juoksin takas autolle ja pistin vauhilla käyntii et pääsen nopeaa pois, ehkä vähä liianki vauhilla koska hutkasin jotai vipua siin ni tuulilasin pyyhkijät meni päälle. ei siinä muuten mitää mut ku aurinko paisto ja ilmankosteus oli ehkä 0,004. sit yritin saada sen pois vauhdissa ja meinasin ajaa samal ojaan ku hytkyin nii kybäl ni meni taakseki ne pyyhkijät päälle.

hörötin iha täysillä ittelleni ja k.randelin oli _melko_ kovalla mut en ehtiny pistää siinä hässäkässä pienemmällekää. sit viel yritin laittaa niit pois ni se alko pestä ikkunoita, nojee. no, päätin ottaa iisisti vaikkei naurusta tullu loppua joten ajoin sit hienosti pyykijät päällä kotii. tienpääs sain siitä edestä ne pois mut taakse jäi viel. ajoin pihaa ja aattelin ettei kukaan ny niitä nää mut tatu oli kuvannu mun loistavan pihaanajon ja ku menin sisälle ni aleksi kysyy heti ekana: "miksul on takana pyyhkijät päällä?" mut opettelin sit sen jälkee et mistä ne menee päälle ja pois, toivottavasti muistan ens kerralla.

ja tänää heitin jopon ja konstan uimaa ni ne sano et "ethän sä aja ojaan?" vissii pelotti iha tosissaa. sit ku tulin takas kotii ja pysäytin auton siihe pihaan ja yritin pistää käsijarrua päälle ni huomasin et se oli ollu koko matkan päällä. se on vissii vähä ei-niin-hyvä se käsijarru mutta ennen kaikkea: laadukas kuski!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.