IRC-Galleria

tyrmääjäsieni

tyrmääjäsieni

skitrofenisesti lumiukko

Oli muute sairaan hauska perjantai!Lauantai 24.05.2008 03:14

Siis oikeesti en oo varmaa tosi pitkää aikaa siis iha oikeesti nauranu näi hemmetin paljo! :'D

Kiitän Iitaa ja Hennaa (Hennaa ja Iitaa) siitä, että minulla on todennäköisesti huomenna hituisen kipeät vatsalihakset. Oikeesti ei mul nyt NII helposti tuu vedet silmii nauramise takii ja tänää meinas tulla kaks kertaa!

Oli siis tosiaa isosten siunaus ja jatkot Rhealla (sillä pikku paatilla) ja arvatkaa kuka tuli sinne siunauksee myöhäs. Siis oikeesti mää olin kerranki sillee "JES oon kerranki jossai ajois!" ois nimittäi ollu eka kerta tällä viikol, mut ei. Ku olin päässy keskusseurakunta talon etee ihmettelin et missä kaikki ihmiset on. Sit soittelin melkee kaikille et missä se juttu on ja tajusin et kappas se taitaakin olla kaupungin kirkolla! Sit poljin sinne ja olin ilosesti kymmene minsaa myöhäs mut liukahin liukkaasti sisää jonku kauniin laulun aikana eikä kukaa huomannu mitää! Ainakaa toivottavasti.

Sit siel laival voi herranjumala! Myö saatii ruokaa! Nii ja jätskii kans. Ja sit naurettii sille jollekki jutulle mitä en muista iha hullusti ja mulle tuli vedet oikee kunnol silmii ja voi että. Ja Iita yritti opettaa mua yskii 'normaalisti' mut se ei tainnu onnistuu. Sit tanssittii Hennan kanssa erittäin kauniisti siel laivan kannel Tic Tacin ja monen muun mahti bändin tahtiin. Ja tietty naurettii melkee kokoaja. Ja mulla oli aika villi olo.

Sit ku oltii päästy sielt paatist pois nii Hennalle tuli paha olo ja jotai siin sähellettii ja siin tuli ehkä melkee pahimmat naurut koko iltana! Asiaa en täällä julkista mikä oli asia mille nii naurettii mut suun eritteet on ihana juttu <3

Sit mentii kaupunkii jollai porukalla ja vietettii siellä aikaa ja näin. Ja käytii tesii Hennan ja Iitan (Iitan ja Hennan) kee hesen miesten vessa ja se ei ollu mitenkää kaunis. En suosittele mut toisaalta kaikkee pitää kokeilla! :D

Ja muistakaa tehdä kaikki POHJANMAAN KAUTTA

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.