IRC-Galleria

Maikkarin Helmi-testejä....Torstai 26.07.2007 13:41

Millainen viettelijä olen? ;)
Herttainen luonnonlapsi

Vaikka itse ajatteletkin, ettet ole viettelijä ollenkaan, ovat viettelytaitosi aivan huippuluokkaa. Salaisuutesi on siinä, että flirttisi ja valloittamisesi ovat niin luonnollisia, ettet itsekään tajua viehätysvoimaasi. Olet syntynyt viettelemään, sillä viaton iloisuutesi ja sammumaton optimismisi ovat juuri niitä aseita, jotka vievät miehen polvilleen eteesi.

Sinä hyppelet kuralätäköissä ja naurat perhosen siiven keveydellä. Olet onnellinen auringonsäteestä ja syleilet elämää kaikilla soluillasi. Kuka sitä voisi olla rakastamatta? Levität iloa ympärillesi, ja mies hakeutuu seuraasi vain saadakseen rentoutua.

Otteesi elämästä on niin lapsenomaisen aito, että herätät aikuisen miehen sisällä asuvan pienen pojan, ja saat hänet taas uskomaan ihmeisiin. Viattomuutesi herättää myös hänen
suojelunhalunsa. Voikin olla, ettet kovin kauaa enää kulje vapailla markkinoilla - olet juuri sellainen tyttö, jonka mies tahtoo kokonaan omakseen.


Yllättävän hyvin pitää paikkaansa! =O siis no en mä noist mun flirttitaidoist tiedä niin sitten, mutta muuten kyl! =) ...toshan kyl sanottiinkin, etten itekkää välttis tajuu omii kykyjäni..;)
Mut kuka sano et oon vapailla markkinoilla? ;)

==================================================================

Kuinka seksikäs olen? =P
Sinä olet arvoituksellisen seksikäs ;)

Mies ei aina oikein tiedä, oletko lintu vai kala, mutta salaperäisyytesi ja vaihtelevat mielialasi tekevät sinusta mielenkiintoisen arvoituksen, joka on pakko selvittää. Itse kuvittelet seksikkyytesi riippuvan omasta mielialastasi, mutta oikeasti olet kyllä aika vastustamaton koko ajan.

Joskus menet ulos täynnä itseluottamusta, parhaimpiisi pukeutuen, toisinaan taas kiireisesti vetäiset harjan läpi hiustesi ja menet sellaisena kuin olet, ajatellen ettei sillä niin väliä, kun ei kukaan tänään kuitenkaan ja molemmilla kerroilla säteilet sisäistä hehkuasi sellaisella autenttisuudella, ettei sitä kerta kaikkiaan voi vastustaa. Luonnollisuutesi hurmaa hänet luulemaan, että olet kuin yksi hyvistä jätkistä ja juuri kun hän nojautuu taaksepäin rentoutuneena, hän oivaltaa samalla laskeneensa omat aseensa ja jääneensä vangiksesi pysyvästi.

Tiedosta siis oma viehätysvoimasi ja nauti siitä täysin siemauksin olemalla oma itsesi! Sinulla on myös loistava flirttailun taito. Saat miehen kiemurtelemaan tuskissaan, kun hän ei tiedä, mitä sinun kanssasi oikein pitäisi tehdä. Ja usko pois, hän nauttii kidutuksensa jokaisesta hetkestä!


Mun täytyy olla aika ihana....;)

==================================================================

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.