IRC-Galleria

Sarjassamme Mammin ihanat seikkailut! =)Perjantai 14.09.2007 14:31

Viikko sitten. Eli viime perjantaina. Autoin iskää kasaamaan soittokamoi, kun ne oli lähös keikalle ja oli jo vähän kiirus. Kannoin sitten yhtä lattiamonitorii, ni selkään vihlas niin p****leesti, et meinas itku tulla!
No annoin sen sit vaan olla ja särkeä itsensä terveeks ja täl viikol ei oo enää mitään tuntunukkaan.

Eilen kävin töitten jälkeen kaupas ja ostin kaikkee painavaa...maitoo, limuu, koiranruokaa yms. Mulla oli siis kaks painavaa kassia, kun lähdin kiipeemään meijän rappusii ylös. Tokavikal rappusel tuntu ku joku olis vetäny puukol alaselän auki. Huusin ku pieni sika ja tiputin toisen kassin siihe rappuselle. No Roxu tuli tietty kattoo et mikä mul on ja tapansa mukaan hyppi mua vasten. Nauratti ihan mielettömästi, mut nauraminenkin sattu toho selkään. Kauppakassit jäi rappusille, kun oli pakko päästä johonkin asentoon mis pystyis ees hengittämään!! Enkä pystyny kyl kumartumaankaan, et olis saanu koko kassist kii...

Vähän välii vihlas sillai, ku olis joku hermo jumissa. No meijä äipäl on tietyst kaikenlaisii lääkkeit. Se näytti mulle kaks pakettii, että "ota molempia yhet ennen nukkumaanmenoo, niin saat nukuttua. Toinen on särkylääke ja toinen lihaksia laukaseva"
No minähän tein työtä käskettyä....

Yöl heräsin joskus yhen aikaan. Selkään sattu ihan h****tisti!! Olin ihan hikinen, mut jäässä. Ja tuntu kun joku olis puristanu mun kylkiluita kasaan! Nousin ylös ja olin menos juomaan vähän vettä, ni tuntu et ihan just tulee laatta. Kipitin äkkii vessaan ja samal tajusin et on melko mielenkiintost yrittää oksentaa, kun ei pysty oikein kumartuu, eikä menee kyykkyyn...no eipä olis mitään tullukkaan...oli vaan semmonen olo kokoajan. Peilist mua katto joku ihan valkonaamanen zombi. Melkein säikähdin! En ainakaan muista et olisin koskaan ollu noin kalpee!! No menin sit takas petiin ja onneks sain unen pääst kii. Aamul ku heräsin, ni ei eiliseen verrattuna sattunu selkään juuri olleskaan.

Soitin sit äipälle ja kerroin nää mun yölliset oireet. Se oli vähän aikaa hiljaa ja sit "Ei hitto. Arvaa mitä? Ne taiskin olla molemmat napit lihaksia laukasevia!" =D Ja kumpikin on meinaan aikas vahvoi reseptilääkkeit....et et....jotain niin kamalaa oli kyl! No äiti sit vihdoin muisti et mikä oli sitä kipulääkettä, ni otin sitä aamul... täytyy nyt vaa välttää nosteluu ja sellast... Mä mihkää lääkäriin jaksa mennä! =P

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.