IRC-Galleria

Kaikkee sitäSunnuntai 08.07.2007 07:41

Perskele. Täällä sitä maataan Sadun luona Aitoon Kirkkauksista palanneena. Voi elämän kevät mitkä kekkerit. Ne oli tätä EIE-luokkaa, Ei Ikinä Enää. Huh huh mitä urpouden superkeskittymää. Ykskään niistä festarivieraista ei pysynyt jaloillaan, saatika että olisivat sen verran tajunneet että se päälle rynniminen 20sek ennen keikkaa on hiukan perseestä.

Entäs sitten ne valot. On joku osaaja ollut taas asialla. Kaikki lavalle väsätyt hienot valotuikut osoittivat jokainen yleisöä päin näköä, bändin takaa eteenpäin. Eikö tarkoitus kuitenkin olis että yleisö näkee esiintyjät eikä niin että bändi näkee (sokeana siristelevän) yleisön? URPOT. Kannattaa varmaan ensin ottaa lavavalaistuksen perusteista selvää ennenko lähtee asentamaan.

Ei varmaan tarvitse erikseen mainita, että tuolta keikalta on melko turha odottaa yhtään onnistunutta otosta. Ei silti, ei jaksanut juuri edes yrittää.

Kännykällä naputtelu on rasittavaa. Lopetan sen siis. Huomenna ehkä Ruisrokkiin, jos jaksaa, jos kykenee. Passit olis ja kaikki mutku ei vanha meinaa jaksaa.

Einariakin on ikävä. Sitä karvasempaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.