IRC-Galleria

unilapsi

unilapsi

vihaa sinua ihminen

pistetääks deittailuks?Keskiviikko 31.01.2007 21:09

Ookkei.. Eli nyt tähän pitäis laittaa susta niinku semmonen kuvaus, että minkälainen sä niinku oot. Että ne naiset sitte niinku tietää että et onko ne niinku kiinnostuneita susta.

- No pistä siihen vaikka että: Itsevarma, Luotettava, Urheilullinen, Omillaan toimeentuleva, Huumorintajuinen, Tavallinen mies.

- EIIHH IHAN HIRVEETÄ!! Hirveit katteettomii lupauksia, ne naiset aattelee et mä oon ihan itteeni täynnä.

Eiku kyl täs saa vähän mainostaakin.

- Pistä että harvinaisen pitkä, komea ja älykäs, mies joka vastoin kaikkea logiikkaa on vielä vapaa. Täytän hurjimmatkin toiveesi ja odotuksesi, olen enemmän kuin koskaan olet kuvitellut tai toivonut saavasi.

Okei. Sit vähän mitä sä toivot siltä naiselta?

- Toivon että olet viehättävä sekä sisäisesti, että myös ulkoisesti.

Toi on tosi hyvä

- EIIH IHAN HIRVEETÄHÄN TOI ON!! MÄ ON HIRVEE PINNALLINEN JA ET JA JA TUNTEETON ULKONÄÖN PALVOJA.

Etkä ole.

- No pistä siihen että, pitää olla PlayBoy-tasoa vähintään, isot silmät ja paksut huulet, täydellinen iho ja virheetön hymy. Suorat hampaat, valkoset. Pitkä, paksu tukka, hunajainen ääni, aktiivinen kuuden vuoden aerobic-harrastus VAADITAAN.

Hmm. Noi on kyl aika kovia noi sun vaatimukset.

- ONKOHH?? IHAN HIRVEETÄ!! MÄ OON HIRVEE NAISTEN AARVONRIISTÄJÄ JA JA PATRIARKKAATIAN HÄIKÄILEMÄTÖN EDUSTAJA. ANTEEKS. PISTÄ SIIHEN ET KAIKKI KÄY, KAIKKI KÄY. EI MITÄÄN VAATIMUKSIA. KAIKKI KÄY.

Okei.

- EI EI EIHÄN SIIHEN NYT VOI LAITTAA NIIN!! SEHÄN KUULOSTAA VAAN SILTÄ ETTÄ MÄ OON HAKEMASSA PELKKÄÄ SEKSISEURAA.. MÄ OON HIRVEE HYVÄKSIKÄYTTÄJÄ PSYKOPAATTI KYTTÄÄN SEKSUAALI PARTNEREITA NETISTÄ.

Totaa.. Jospa mä nyt tekisin tästä sellasen, johon mä niinku ite vastaisin? Jooko? Sä voit sitte myöhemmin ottaa sielt ite pois jos sä haluat. Okei?

- Okeih. Mä meen hakee kaljan. NONI IHAN HIRVEETÄ!!, NYT MUN RUPES TEKEE MIELI VIINAA, MÄ OON ALKOHOLISTI, PÄIHTEIDEN VÄÄRINKÄYTTÄJÄ, JA MÄ OON VIRTAHEPO OLOHUONEESSA.

Mä en oo ikinä nähny sua humalassa.

- ETKÖH?

En

- MIKS MÄ OON NÄIN ANKARA ITELLENI?? MIKS MÄ EN ANNA ITELLENI RENTOUTUA, MÄ OON HIRVEE SEKSUAALIKIELTEINEN BURITANISTI!!

Siis mitä sä nyt höpötät?

- SÄ ET YMMÄRRÄ MUA!! NO ET TIETENKÄÄN, KAI MÄ NYT OON IHAN SEKAVA KUN MULLA ON MIELENTERVEYS VARMAAN..

Mitä nyt?

- Erittäin hyvännäkönen nainen tuolla katteli mua ja hymyilee.. NONIH KATO MUA MÄ OON IHAN HIRVEE DON JUAN!! MÄ KULJEN TÄÄLLÄ FLIRTtAILEMASSA.. ANTEEKS!!!!

Hiljaa!

- HIRVEETÄH!!

Et tee mitään, mä käyn tuolla.

- Mitä sä minne sä meet? Mihin sä meet?

Moi, tässon Saara.

- Ai moi, Pate, NOI EIKÄKU PAULI, NO EIKÄ TODELLAKAAN KU PATE!

Saara

- Moi.

Moi

Noh, jospa mä kipasen tossa tiskillä.

Etitsä jotaa tuolt netistä?

- Joo mä et.. NONIH KATO NYT ANTEEKS, IHAN HIRVEETÄH!! HALUAT KESKUSTELLA JA MÄ VILKUILEN KUN JOTAAN MARKAN HUORAA.. MITTAILEN SUA KATSEELLA, RIISUN JA RAISKAAN SUA SILMILLÄNI. MÄ OON HIRVEE!! MÄ OON SIKA!! MEE ÄKKII POIS ENNENKU MÄ TAHRAAN SUT MUN OLEMUKSELLA!!

Noh, mihin se nyt häipy se Saara?

- Must tuntuu et se inhos mua.. Mä oon vastenmielinen.. Mä oon ällöttävä.. Mitäs jos mä oon homo? IHAN HIRVEETÄH!! KIITOS!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.