IRC-Galleria

Voi hyvä jumala...Lauantai 12.07.2008 01:17

En voi ymmärtää enää ihmisiä.. Eikö ihmiset saa elää elämänsä miten haluaa?! Mua ei jaksa enää kiinnostaa muiden mielipiteet. Me kutsutaa omii häihimme ketä me halutaa ja siihen ei pitäis kellään olla mitää sanomista. Loukkaantukoot sitte jos ottaa niin koville mut kattokoot myös omaa napaansa.

Aika paska päivä ollu.. Vähä krapulaa ja väsyä.. Onneks mulla on Jani, en jaksais muute. Jotku idiootit yrittää erottaa meitä mut yrittäkööt.. Se on niitten ongelma :D Ihmiset on mulkkuja, ei voi muuta enää sanoo..
Mulle riittää Jani <3 Tiedän kehen tukeutua, ja tiedän kuka ymmärtää mua.. Jani <3

Ulkona sataa :) Rakastan synkkiä ja sateisia päiviä.. :)) Mietin häitä, ja kaikkee paskaa mitä viime yönä ja tänää on tapahtunu.. Mut loppujen lopuks sillä ei oo mitään merkitystä.. Ainoastaan mua satuttaa se koska mun rakkaimpaan ihmiseen sattuu se mitä kaikki sen "läheiset" on aikaan saanu.. Minkä takia pitää tapella jatkuvasti? kertokaa joku? Oon jo kyllästyny tappelemiseen.. Niin kurkkuani myöten täynnä..

Miten joku voi viedä toiselta rakkaat ihmiset pois? Kokonaan. Uskon kun he kasvavat, he tajuavat mistä oli kyse ja he kääntyvät vastaan sitä joka on jo kaikkia satuttanut liikaa. Manipuloi..

Rehellisyys on nykyään syntiä. Olen ollut rehellinen mutta minua rangaistaan.. Miksi? Mutta lopulta, paha saa palkkansa. Ei minun tai rakkaimpani kautta, en aio tehdä mitään mutta tulee saamaan, tiedän sen.

Ja loppujen lopuksi, jokainen meistä on yksin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.