IRC-Galleria

MillaEmilia` : lt pöllitty (:Sunnuntai 16.03.2008 00:35

Googleta

Googleta hakusanoilla: "(Nimesi) on" (esim. "Rauni on") ja kopioi viestiin 10 ekaa tulosta.
Näin saat tietää itsestäs jotain mitä et oo vielä tienny.
Muistakaa laittaa hakusanaan lainausmerkit tai muuten ei tuu mitään.

1. "Santeri Siimes. Kuva: Mika Federley Romaanisten kielten laitoksen opiskelija, hum. kand. ... Santeri Siimes on aina nauttinut kielten opiskelusta. ..."

2. "Santeri on suomalainen miehen etunimi. ... Santeri, sarjakuvahahmo."

3. "P.S. Santeri Pietari Kanula on nisti ja homoseksuaali ja käyttää naisten ... Toiseksi Santeri Kanula, tuo suomirockin tuntematon suuruus ja kelvoton ..."

4. "Santerihan on ihan sairaan notkee ja aika söpökin...:)Mä en tajuu et miten se voi olla niin notkee.Mut se onkin Suomen notkein poika tai sit suomen notkein ..." <--- totta ;) <3

5. "Santeri on näes huono tunnistamaan kasveja. Santerin suku on asunut ... Santeri pelkää vettä, mikä on hänen isoisänsä mielestä häväistys saukon heimolle. ..."

6. "Hyvän luonteensa ja rautaisten hermojensa avustuksella Santeri kuitenkin koulutti ... Luonteeltaan Santeri on rauhallinen, tasainen ja melko pehmeä (välillä ..."

7. "Romanipolitikoille suuret kiitokset heidän kielteisistä lausunnoistaan ja aloitteistaan Ylen suuntaan, se nosti Manne Tv:n julkisuuteen ja Santerin Venla ..."

8. "Santeri on fyysisesti menevä poika, joten seikkailu- ja liikuntapainotteisen päiväkodin esikouluryhmä on hänelle hyvä ympäristö. ..."

9. "Santeri on ihan ensimmäinen ponini. Santeri on rauhallinen ruuna joka ei ota ... Santeri on kiertänyt mätsäreissä, harjoitus kisoissa, ponitalutuksissa ja"

10. "Santeri on työskennellyt asiantuntijaorganisaatioiden kanssa viimeiset kahdeksan vuotta. ... Tällä hetkellä Santeri johtaa huippuvalmentajien ja konsulttien"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.