IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Kesäjuhlafiiliksis kohtaTorstai 05.07.2007 18:12

Leiri ohi, vetämätön olo, projekteja päällänsä ja lisää tulossa. Huomenna Kuopioon.<3 Voitte tarjota kyytiä jos ootte menos Kuopioon kesäjuhlille huomenna, kyytijuttu viel ihan auki.. Viimeinen vaihtoehto juna, maksaaki vaa 44,80e, kaksi vaihtoa ja kesto 4½h. Mut meit ois kaks ja toinen alle 18v, eli perhelipulla. Pitää katella.

Kesäjuhlat jotain niin parasta, on niin paljo ihmisiä joita näen siel, Päiväläisiä odotan eniten.<3 Uusia ihmisiä, ystäviä joita ei oo nähny pitkään aikaan, ihania jälleennäkemisiä. Kesän kohokohta ehdottomasti.<3 Ja pääsen taas osalliseksi yhteen projektiin, oon niin onnellinen vaik se tietääki kovaa paneutumista asiaan ja stressiä.(:

Leiri oli aivan mahtava, oli ennätysmäärä leiriläisiä, 90 lasta! Onnistui tosi upeesti ja ilmatkin mitä parhaimmat. Vapiksel yöpymistä, tuli pyöräiltyäkin pari kilsaa päiväs.
Leirilehti aiheutti järkyttävää stressiä varsinkin eilen, olin niin valmis lyömään hanskat tiskiin. Eilen aamul olisin antanu mitä vaan et oisin voinu jäädä nukkumaan viel kaheksan jälkeen. Ei toivoa. Mut leiristä ihanat muistot (ja yli 400 valokuvaa;D) ja haikee fiilis ku loppui. Mut ensi vuonna uudestaan!!

Kuopio, here I come!<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.