IRC-Galleria

varjokeiju

varjokeiju

they call me quiet but I'm a riot!

Blogimerkintä

« Uudempi -

MIKÄ VITUN OIKEUSJÄRJESTELMÄ?Keskiviikko 01.07.2009 17:23

http://kuvaton.com/browse/12254/oikeusvaltio.jpg

Okei, onhan näitä tullut vastaan jo vaikka kuinka paljon, mutta eipä se estä jälleen kiihtymästä. Pitääkö tässä helvetti vieköön ryhtyä lukemaan lakia tai politiikkaa, että voisi yrittää muuttaa systeemiä sisältä käsin, kun tuntuu ettei siellä kukaan mitään tee??? Enpä ole kuullut kenenkään vaaliteeman koskaan olleen kieroutuneen oikeusjärjestelmän muuttaminen!

"Hovioikeus perusteli ratkaisuaan sillä, että käytetty väkivalta oli verrattain lievää ja että teko tapahtui lähellä suojaikärajaa. Uhri oli 15-vuotias." Siis mitä vittua? Lähellä suojaikärajaa oleminen auttoikin uhria varmasti ihan hirveän paljon kohtaamaan seksuaalista väkivaltaa. Miksei saman tien ruveta opettamaan kouluissa sitä? "Ei se kattokaas kauheesti satu ku nyrkillä vähän lyödään, kyllä te kestätte sen. Ja repeytyneet paikathan voi aina korjata." Joo.

Seppo Lehdon nettiherjaukset ulkomaalaisia kohtaan on tietysti paljon pahempi juttu Suomelle, jonka sympaattista ja suvaitsevaista julkisivua on vaalittava kaikin keinoin. Nehän pitää meitä muuten ihan hirviöinä!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.