IRC-Galleria

varmajarma

varmajarma

lassivanhakettu

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogi

« Uudemmat - Vanhemmat »

nyt se tuliKeskiviikko 23.08.2006 05:58

matka kohti rhode islandia alkaa tossa tunnin päästä.
ei sitä voi vielkään uskoo tai ymmärtää.
tulee niin kova ikävä.
maissia. en osaa kuvitella ettei puhuta joka päivä ainaki 6 kertaa ja ettei tuu tilanne raporttii kaikesta. siis kaikesta.
rakastan sua. enkä unohda mitään.
varsinkaan tätä kesää, joka oli mieletön. vaikka asiat ei loppunu ehkä parhaimmalla tavalla, mut silti. kiitos viellä kerran.
kenelle mä nyt annan mun suolakurkut hampurilaisista?
kenelle mä soitan?
kuka pitää mua ku mies?
kuka suoristaa mun hiukset?
kuka lohduttaa?
kuka sanoo mua hiireks?
kuka kuivaa mun kyyneleet?
kuka haukkuu mun naurua?
kuka analysoi päivän tapahtumia?
kuka nukkuu mun vieressä?
tai kenen kolossa mä nyt nukun?
ääääääääääää kuka tekee yhtään mitään?

mä vaan rakastan sua. nukut nyt alhaalla ja huomenna tähän aikaan oon jossain muualla.
onneks mulla on puhelin ja onneks mulla on oma kone ja onneks mulla on visa. ihan vaan hätätilanteita varten.

mä en vaan tiedä, mut sen tiedän ku tuun takas ni maissi hoitaa onneks kaiken.

teitä kaikkia tulee niin kova ikävä.
tupla jj jopea. ja jatkoja ja känni reissuja ja ampumista uranukseen.
ice t:tä ja sen juttuja ja sitä ku ollaan tsilli villi sillisti.
ja nakittaja nussittu noonaa ja aamiais unelmaa ja koko hocky vaimot ry:tä.
ja sitä ku se sanoo mua auringoks.

mut tuun takas ja sit on kemut!
masan naapuris!
ja otetaan erikoisii!

onneks anna hoitaa 10 kk tätä tehtävää aadan hoitajana ja kukkienkastelijana. onneks.
ja onneks oon kouluttanu sen siihen.

tietty tulee ikävä maikkimikkii, joka on sit taas ihan oma juttunsa. ja sitä ku se sanoo mua hbks.


mut kohta nähään!

mä rakastan teitä<3

ja en unohda mitään.

kaverit hei!

tää tuli vähän äkkii tää lähtö, varsinkaan ku kukaan ei halunnu puhuu siitä, mut silti.
en vaan tiedä mitä tekisin ilman teitä!

suht hiirimäistä toimintaa, minkäs sille voi.

mä lähen nyt!


hitttoPerjantai 11.08.2006 05:41

lepardikepardi talitinttivaimo ilmoitti tänään, että he ovat estyneitä lauantaina.
eli eivät pääse läksiäisiini.
miksi, oi miksi?
kai pitäis peruu koko juhlat.
ehkä niil on omat kemut mun lähdön kunniaks, ken tietää?
mut mun läksiäiset ei oo mitään ilman niitä!

kesän kohokohtaTorstai 03.08.2006 15:03

kesän kohokohta oli selvästi 2-18.7 jolloin vietimme aikaa meillä, masan naapuris. Ajan viettomme alkoi sunnuntai aamun valjetessa, kun anna reippaana tyttönä polkasi meille klo. 6.50 ja helvetti voitti sen femman vedon! Pihalla se törmäs Kristoon, joka kysy ja ihmetteli, et kuka hullu siihen aikaan tulee ja kaveril oli mukanaan kaks kassillista kamaa. Jatkoimme unia häästenssissä ja heräsimme päivällä onnellisina uudesta kesä asunnostamme. kaikki ylimääräiset ihmiset kämpästä oli jo siinä vaiheessa italiassa.
Nautimme erittäin paljon olosta. Illalla private taksikuski (kristo) toi kahdelle erittäin nälkäselle lapselle mäkistä ruokaa. (Onks niit vielkää maksettu anna?) Ja minä Hullu blondi hiiri kaadoin anna kokikset lattialle. HYVIN ja jouduin antaa oman annalle ja ite jäin ilman.
Maanantaina oli kyseinen tsilli villi silli päivä, anna nautti siitä lukien kirjaa, meillä tillun kanssa palo kiinni kyseiseen kirjaan, jonka anna oli löytäny meijän kirjahyllystä. Sen nimi on siis pane mua. (Mun yllätykseks Anna kaivo sieltä muitakin samantapasia kirjoja, yhen omistettu nuudeli 2:lle, me mietittiii, et kuka hitto sit on nuudeli 1?) Illalla saimme yllätysvieraita mereltä, artun ja kumppanit, ne tuli sellasel soutuveneellä, joka melkein uppos. Kriittisen marabuu tilanteen yllättäessä soitimme Inkulle ja menimme hengamaan jou tammikulmalle. Lopulta oli häästenssin aika ja anna alko tuhista heti. Ja minä ja tillu jatkoimme syvällisä keskusteluja johonki neljään ja annalla meni hermo.
Tiistai jatku kans tsilli villi sillinä, oli helmi! Ja kun kello oli 01.00 Arttu haki mut ja annan ja heitti lentokentälle ja oi sitä jälleennäkemisen riemua! Mikki ja jänis saapuivat suomeen.
Ja tästä se lähti: Masan traaginen ja tuskallinen aika.
Keskiviikkona siis tsilli villi sillinä, jolloin olimme meillä vain 4 ihmistä. HUOM! NELJÄ. kaksi tyttöä ja kaksi poikaa. Parin erikoisen jälkeen pojat päättivät pelata palloa treassilla, hoombrehatut päässä ja ainoa ääni, joka kuului oli pallo. No tovin kuluttua iloinen naapurimme ääni kuului parvekkeelta. "POJAT, TÄHÄN AIKAAN EI PELATA ENÄÄ" selvä se, pojat tuli sisälle. Se siitä. Seuraavana päivänä, kyseinen naapuri, lepardin metsästäjä iskelmätähti sattui olemaan samaan aikaan ulkona, ku pojat tuli autolla käytyä alkossa ja kotona. Pari viina pulloa ja lava bisseä käsissä. Masa oli kuulemma rento ja sano, et jos ei enää 23.00 jälkeen kuuluis ääniä ja jotain sellasta. Ja kuulemma sillä viina määrällä juhlii myös huomisen. NÄÄ niin varmaan, onneks meil oli erikoiset. Niin siis sillon piti olla mun synttärit, mut olin kipee, päivällä oli kuumetta. Ilta meni erittäin rattosasti, yhteensä kuuden ihmisen seurassa! MUISTA MÄÄRÄ! KUUSI IHMISTÄ! Yhessä vaiheessa iltaa Mikille ja vaimolle tuli riitaa autosta löytyneiden naishenkilön laseista. Kenen ne muuten on, se ei koskaan selvinny! Lopulta Anna tais vetää jotenki liikaa, ku se sit oksens, yök ja Maikki kuulemma kävi silittämässä vaimonsa uneen. Aika sulosta. Noonan pari seuralaista saapui yön pikkutunneilla käymään ja yöksi. Ja Noona miten se AADAN HUONE? (Lipilipilipi) Yö oli muuten erittäin mukava.
Perjantain koittaessa Maikki varasti Annan, mun maksetun seuralaisen Kustavii kolmeks päiväks! OU NOU. No se ilta meni sit yksin dokatessa ja sammuin Rioon. Helmi ja HYVIN. KU en uskaltanu nukkuu yksin.
Lauantaina Arttu, Noona, Maria ja Riina tuli ja vietimme mukavan illan. Sunnuntai aamu oli unohtumaton, kuumassa auringon paahteessa tehtiin tortilloja NAM, nautittiin elämästä, otettiin aurinkoa laiturilla ja syötiin jätskii. Ah sitä fiilistä! Kittos mukana olleille siitä:)
Illalla futiksen mm finaalia katellessa Riina hemmotteli mua ja Noonaa kasvo- ja jalkahoidoilla.
Maanantai oli rento ja kuuma päivä, viisumihaastattelu ja muut.
Tiistaina iloinen ystävämme palasi kotiin, meijän lomakotiin Maikin kyydillä ja mäkkiruuat käsissä, sain taas nukkua ryhiksen vieressä.
Keskiviikkona oli audi ajelu, oli muuten helmi! Haettiin jänö musat pauhaten ja marabuut käsissä. Sitä ennen käytiin alkossa. Ilta jatku vieraiden saapuessa lomakotiin siis majataloon. Tää ilta oli aika legendaarinen. Eka tuli viesti iskältä italiasta. "Bileitä lähes joka ilta, emme pysty nukkumaan, kun on niin kuuma eikä parvekkeen ovea voi pitää auki metelin takia." AHA BILEITÄ LÄHES JOKA ILTA? monetko bileet on ollu? LASKE PERKELE. No parin kriisipuhelun jälkeen tilanne oli hallinnassa. Kiitos Annan joka lepytti vanhemmat. Puhuin mäki niitten kaa, mut muisti ei oikeen toimi, johtuu kai hiiriaivoista. (muistatsä annna mitä puhuit?)
Aamulla puhelin soi varhain ja oi sitä ihanaa ja kaunista ääntä, joka äitini suusta lähti. "Puhuin juuri lepardikepardi metsästäjä talitintti vaimon kanssa, hän ei valehtele" jaaha ei vai? Bileitä oli kuulemma ollu. Iskä oli yllättävän tsilli villi silli ja otti asian rauhallisemmin. Sovittiin, että mennään pyytämään Annan kaa anteeks. Jonnal meni hermo ja se alko heittää meijän jääkaapista kaikki mätääntyneet ruuat. ja mikä ihana ylläri! Nakeissa oli matoja, sellasia valkosia matoja. ( tähän kuuluu Annan versio siitä)
Pienen, eeikä niin pienen henkisen ja fyysisen valmistautumisen jälkeen, joka kesti muuten koko päivän, niin et meinasin oksentaa jännityksestä ja pelosta, menimme soittamaan iloisen naapurimme ovikelloa ja kas kummaa hän ei ollut vielä paikalla, mutta talitintti oli ja käski palaamaan puolentunnin kuluttua. Uuden henkisen ja fyysisen valmistautumisen jälkeen mentiin taas, eikä kaveri ollu vielkään paikalla. NO KIITTI.
Kolmannella kerralla lepardikepardi metsästäjä avasi oven, ei itse vaan paino nappia.
Kävelimme olohuoneeseen jossa meitä pyydettiin istumaan alas. Siinä oli kaks tuolii vierekkäin ja yks niiden vastapäätä. Me istuttiin niihin kahteen ja lepardikepardi meitä vastapäähän.
Pyysin anteeks ja yritin selittää ja sain kuulla: "TULITKO SÄ VÄITTÄMÄÄN TÄNNE VASTAAN MITÄ MÄ OLEN NÄHNYT OMINSILMIN JA KUULLUT!" ooke kaveril taitaa olla kolmiteholinssit, ku on nähny yli 20 ihmistä? jaa että millon ja missä vaiheessa, herää vaan kysymys.
Kuulemma täytetty karhu, joka oli olohuoneessa ei ollu saanu myöskään nukuttuu. Anna pelkäs sitä. Yritin olla sille ystävällinen, mut en pystyny hillitä itteeni ja sain taas kuulla saman huudon, kaveri nousi melkein seisomaan. Pelästyttiin molemmat Annan kaa sitä. Oikeusistunnon jälkeen pyydettiin viel anteeks, en kyl tiedä mistä? ja lähettiin siit kauhukartanosta. Pojat kurkki ikkunasta meitä, ku käveltiin takas ja ne nauro. Ku kerrottiin, et miten oli menny Maikki Mikki oli ihan kuumana ja lähti melkein hakkaa sitä. Jotenki saatiin estettyy sitä, koska mitä siitä sit olis tullu? Jänö oli kans Maikin messissä ja se ei nyt hirveesti auttanu. Tilanteen rauhotuttua ja parin marabuun jälkeen lähettiin mäkkiin, jossa meitä odotti iloinen yllätys ja vuokraa Saw2 ja Nousukausi ja katottiin ne NELISTÄÄN. HUOM NELJÄ HENKEÄ leffoja ja mä ainaki pelkäsin. Sit ku tulee Saw100 ni näätte mun naapurin siinä ja meijän talon, ku se lukitsee meijät sinne ja opetellaan olee hiljaa. Me suunniteltiin samalla iskua masadishuun. Yön pikkutunneilla ku molemmat leffat oli katottu, alettiin nukkuu. Me oltiin luolassa ja Maikki vaimoineen sai vuorostaan hääästenssin. Äänet häästenssistä kuului luolaan asti.
Perjantaina illalla mulla ja Annalla oli lettukestit, ku ei ollu muutakaan ruokaa, kaverit lähti baariin ja jätti mut ja Annan kahestaan. NO mikäs siinä.
Lauantaina oli pakko käydä kaupassa, vietiin tyhjät pullot ja ostettiin melkein pikkukauppa tyhjäks. Sitä ennen alotettiin siivoomaan ja jatkettiin kauppareissun jälkeen, ku kauppa menee tosiaan jo kolmelta kiinni lauantaisin. Me imuroitiin, pestiin lattiat, pyyhittiin pölyt, pestiin vessat ja terassit, tiskattiin ku tiskikonen flippas liika käytöstä ja ja. No siihen meni koko päivä. Majatalo oli taas tavallinen koti ja erittäin siisti. Maikki Mikki tuli illalla tuomaan meille marabuuta, ku sen tilanne oli niin heikko ja muutenki se tuli tsekkaa kämpän uuden kunnon. Sit katottiin maissin kaa lostin tokaa tuotantokautta ja tehtiin gurmee ateria: ranskalaisii, lihapullia ja majoneesii. Jälkkäriks oli jätskii. Se maistu niin hyvälle nuudelien jälkee, joita oltiin syöty melkein jokapäivä. Lopulta vietettiin yö ryhiksen kanssa häästenssissä.
Sunnuntaina käytiin moikkaa Annan äitiä Annan kotona ja nähtiin poikien lähettämä kortti italiasta, joka tuli myöhässä. Se oli ehkä hirvein mitä oon nähny! Mut eiks se ajatus oo tärkein?
Sit haettiin jänö kyytiin ja suunnattiin kauppaan, nimittäin me ihanat tytöt päätettiin tehä jänölle ja Mikille ruokaa. MMM. Muuta en voi sanoo. Katkarapui kermakastikkeessa ja pastaa. NAM. Oliko edes hyvää. Romanttisen päivällisen jälkeen mentiin vuokraamaan leffoja, mulla ja Annal oli äidin kaapista löytyneet korkkarit jalassa ja huivit kaulassa, pojilla oli hoombre hatut päässä. Matkalla mä hävitin viimeset marabuut. Titanic ja Walk the lain, joka oli muuten aika, no mielipiteitä oli monia siinä vaiheessa oli kyseiset leffat. Titanic katottiin vikaks, eikä sitä ihan loppuun jaksettu kattoo. Kolmen aikaa Jonna soittaa Mikalle: "Voitko tulla hakee mut ja Noonan maksetaan ihan mitä vaan. NO jengi oli kyl aamuyöstä siihen aikaa sen verran väsyneitä, et ei lähetty hakee. Hirveen tappelun jälkeen voitettiin häästens paikka, ku kukaan ei halunnu luolassa nukkuu epämääräisten tahrojen takii. Mikki ja vaimo nukku siel lopulta lakanoiden vaihdon jälkeen.
Maanantaina menin hankkii pikapassia, ku sen hankkimen tosiaan vähän jäi. Lähtö, ku tosiaan oli seuraavana päivänä italiaan. Onneks sain passin ja hain lentolipunki valmiiks. Illalla yritin pakata, joka ei kovin hyvin onnistunu. Lopulta menin vikaks yöks häästenssiin nukkuu. Hiirenä tietty mua pelotti ja kuulin outoja ääniä, enkä saanu unta, joten kuuntelin musaa mp3 ja nukahdin kahen aikaa.
Aamulla Kreikkalainen kaveri soittaa: "Miks et vastaa, et kai nuku vielki?" Mun piti tosiaan herätä jo yheksältä, mut en pystyny. Nousin ja aloin pakata loppuun. Maikki ja ryhis saapu 11 jälkeen ja jänis yllättäen myöhässä selitysten kanssa saapui ennen 12 vai oliks se sen jälkeen? No sain mä tensen ja härdellinki päälle, niinku jänö ennusti jo edellisenä päivänä, ku olin niin stressaantunu kaikesta. Lopulta päästiin lähtee ja mut saatettiin lentokentälle. KIITOS vielä. Haikeinmielin muistelimme kulunutta kahta viikkoo, joka oli KESÄNKOHOKOHTA. Bulgaria porukka oli lähteny jo aikasemmin aamulla kyseiseltä lentokentältä. Halauksien ja pusujen jälkeen lähdin. Ja majatalon ovet sulkeutuivat. Jotka aukee muuten toivottavasti enski kesänä.

Finitosdios.

Kiitos vielä kaikille kyseisille majatalon asukkaille: Anna (Ryhis, Maissi, Kreikkalainen kaveri, vaimo) talon toiselle emännälle, Jonna, Tillutellu, Nakittaja, Mika (Maikki Mikki), Jussi (Jänö, väiski vemmelsääri), Riina ja kaikki lukuisat ihmiset jotka piipahtivat hetken tai pidemmän aikaa.

OLI HELMI!

T. Hullu Blondi hiiri


« Uudemmat - Vanhemmat »