IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Kunha ny höpäjänKeskiviikko 17.09.2014 00:05

Jaa empätiiä kuuluuko mun kaijuttimista soiva musiikki alas kadulle, tai alakerrassa pyörivän baarin terassille. Uskon että ei. Mutta väliäpä tuolla.
Oon tehny muutama vuosi sitte blogin tuonne blogspottiin ku satunnaisesti oli tarve kirjottaa jonnekki kaikkea turhaa. Mut emmä oo sinne aina jaksanu ees kirjottaa XD Että tiedä nyt sitte, oliko se niin välttämätöntä tehdä se blogi. Mutta jees. Tulipahan nyt vaihteeksi semmonen fiilinki et vois kirjootella tänne. Ja tässä sitä nyt ollaan. Eikä kyllä mitään hajua siitä mistä kirjottaisin. Onpa tästäki jaarittelusta tullu jo jonki verran tekstiä, hahaa! Oonpa etevä.
Eilen pääs pyöri Arttu Wiskarin biisi Sirpa. Se ois kiva laulaa karaokessa. Vielä kivempaa ois jos sitä ois kuuntelees pariskunta Sirpa ja Timppa. Oisko vähän koomista.

Mut jees. Kuten todettu, ei täs ollu päätä eikä häntää. Kuhan kirjootin :D

Garf!Maanantai 30.12.2013 03:11

Nii!

Matriculation examination tomorrow!!Perjantai 15.03.2013 01:59

OMG. Osaisinki kirjottaa enkkua :D:D:D: pieni paniikki iskee...
Tosiaan huomenna enkun kirjallinen yo-koe 9 aikaan aamulla,
sinne sitä sit vaan mennään 6,2:n keskiarvolla :D
Wohoo!

Meneekö läpi, meneekö läpi? :D

"To be, or not to be?"

jauCPerjantai 05.08.2011 03:25

Syntymäpäivä
12.8.1994 (16,98 vuotta)

!!!Lauantai 09.07.2011 12:03

kaipailsin lisää lukijoita :D
http://tarppaliini.blogspot.com/

[Ei aihetta]Maanantai 30.05.2011 17:15

http://tarppaliini.blogspot.com/<-- tänne kirjottelen jatkossa joten good bye galtsun blogi :D

that's The PointTorstai 26.05.2011 21:36

mutta hei, vitutukset sikseen ja hymyillään
th_hangar_smile.gif

[Ei aihetta]Tiistai 24.05.2011 23:57

nnnaaah, tekiskö sitä blogin... ku emmä tiiä, ku jotku muutki tekee ja niitä on kiva lukee (oon utelias kyylä 8D) ja sit joskus mulle tulee hirveitä inspiraatioita.. mut en vaan oikeen viiti niitä tänne kirjottaa. nolo paikka x) mut sit ku toisaalta mietin et mitä kaikkee mä muka sinne kirjottasin...? ääh, huhheijjaa, ehkä joskus toiste :) paitsi että miksipä ei? kun sen saa sit kumminki poistettua jos oikeen rupee kyrsimään et hei haloo mitä mä oikeen kuvittelin.. :D ja tulis ehkä sit sen kautta kuvailtuaki vähän enemmän :) sais jonkinlaisia muistoja melkeen jokasesta päivästä!
tuli mieleen että mun kone on ihan sikatäynnä kaikenmaailman kuvia ja musiikkia ja voi luoja kun tää mun rakas läppärini tykkää. en sit tiiä miten mä oon tän kans evonnu, ku tää aceri on täynnä, ni yks päivä aattelin et hei, mäpä siirrän nää jotkut suurimmat tiedostot dataan... ei se kyllä oikeen sujunu niin ku mä aattelin. lopputuloksena yhtä seko kone, ellei seompi kun aina ennenki, sillä vaikka oisin just päivittäny tän ni aina ku sammutan koneen ni tos sammutuskohdan vieressä on toi käynnistys/sammutus-merkki ja sit siinä on semmoinen huutomerkki. ja kun siitä painaa niin tää koe asentaa päivitykset ja sammuttaa sitten koneen.
tarviisin varmaan muistitikun jonne voisin laittaa kaikki kuvat.. kone ehkä muuttuis hieman nopeemmaks.
ja jos ton sekoisuuden haluis poistaa ni pitäs varmaan laittaa koko käyttöjärjestelmä uusiks :DD tiiä sit mitenkä sekään tehään. tai sitten en tee tälle mitään n.n oon siihen tyytyväinen tämmösenäänki, on tää jo ollu mulla yli 3 vuotta et ei täs mitää :D
oon ihan hukas ton lukion takia, koska huomenna vissiin joku äidinkielentesti, ja terveystiedon taulukkotehtävä, vaikka koeviikko alkaa vasta tosrtaina. mitävittuu?!?!?! ja sit torstaina ois just äidinkielen essee kirjotettava, kirjavertailu kahdesta kirjasta. mun tapauksessa kyseiset kirjat ovat Riina Katajavuoren Hevikimmat ja Kauko Röyhkän Miss Farkku-Suomi. Ja mullon toi hevikimmat ehkä vasta puolessavälissä. Mitenniin kiire? Ja sit mullon ensviikko ihan pimennossa. kun maanantaina on matikankoe, siitä oon varma, sit tiistaina ei oo koetta? mut sillon pitäs vissiin mennä amikselta hakeen todistus? :D ja sit keskiviikkona ois vaan terkan koepalautus ja torstaina vapaapäivä... sit perjantaina pitäs mennä lukiolta hakeen koetulokset ja lauantaina toikkari. Vitunmoista solmua mä sanon. mäku luulin et mulla olis vaan en vajaa viikko koulua mut ehei. Vaikiaaaaaaaaaaaaaaa. Vituttaa :D Mut jos lukisin siihen taulukkotehtävä hommeliiiin..

Perhana, mitenkäs tässä nyt näin kävi... sanoin et tää on nolo paikka kirjottaa blogiin tämmöstä mut mitä mä just tein? Oonko mä vähän tyhmä. Ja sekoboltsi ennenku kesäloma alkaa koska toi lukio tekee mut oikeesti ihan hulluks :D Mut kai tää on vietävä kunnialla loppuun asti. :) Se nähdään sit kahden vuoden päästä et kannattiko :D
Joo mut ehkä tän perusteella voisin joskus luoda sen blogin, sit kun ehtii :)

Halojaa.

[Ei aihetta]Tiistai 24.05.2011 17:37

lukio on kuraa.