IRC-Galleria

veraaae

veraaae

I didn't become heartless, I just became smarter

!Tiistai 15.01.2013 03:05

ÄÖäöä. Aattelin että jos sittte avautuis tänne. :dd Noh, saattehan teki jotain piristystä:Dd

Mua alkaa vituttaa ku huomaan, että mun perhees ollaan aina oltu sellasii, et mua kohtaa ollaan epäreiluja. Siis ihan joka asiassa. Nyt sit aattelette, et "voivoi, taas näitä angst-teinejä plaa,plaa" Mut mitäs sitte?:Dd Kai jokane saa joskus avautua, eikä se välttämättä silti ole mikään angstaaja:D Mä halusin vaan päästä kirjottaan johonki ja tää galleria nyt sit saa kelvata:D

Muutenki must on tullu taas kauhee teini. Kaikki kielletty kiehtoo, porukat on kusipäitä, rakastan pippaloita ja kaikkee tämmöst. Luulin, et oisin jo rauhottunu. Mut ei, nyt se vasta alkaa. "Joka vitun pissaliisa, tepu horo ämmä. Ootte samanlaisii kusipäitä, jeah vitun jännää!" Jotenki sopii täl hetkel muhu. :Dd Iha sellane fiilis et must ajatellaa tolleen. Mut itse asias, se on mun mielest ihan sama mitä must kelataan.:D Oon vasta 15 jote mitä mult pitäs olettaa? Kai sen ikäset on viel ihan kakaroita&teinejä. Saa olla! Eikä se ole välttämättä edes iästä kiinni! Mä haluun elää mun elämän, ilman että myöhemmin katuu miksei kokeillu sitä,tätä ja tuota. Tietenki kadun myös et miks piti tehä niin,näin,ja noin. Se on elämää?

Tässäkään ei oo nyt mitää järkee! Kunhan vaan saan kirjottaa niin se on pääasia! Mä vaan rakastan kirjottaa sitä mitä mä ajattelen&tunnen. Se on mun tapa tyhjentää päätä. Haluisin täl hetkel vaan pään tyhjäks kaikesta mahollisesta. Ei oo mitään paskaa pään sisäl tai mitää sellast. :Dd kunhan vaan pääsis johkii vähä riehuu & sais taas tehä jotai oikee repäsevää! Tuskin oon ainut joka nauttii siit kun tekee jotain, epänormaalia, kiellettyä, tai jotain mitä ei vaan suvaita? Se tunne sen jälkeen ku oot tehny sen. Ei sitä voi kuvata. Se kertoo mulle että oon elossa! En pysty kuvitteleen että olisin kiltisti enkä ikin tekis mitää kiellettyy. Pahin rike ois tyylii joku kiroilu? Mun tekee aina niin mieli ravistaa sellasii ihmisii, et herätys! Elä sun elämääs! :Ddd Ne on jotenki kuolleen näkösiä mun silmis!

Voivoi, mitäköhän mää vielä keksin kirjottaa:Dd Nauran täällä itekseni, ku mietin niitä jotka lukee tän ja nauraa mulle jne:Dd Samapa tuo, rakastan tätä ja nyt mää taidan lopettaa ku en jks enää:DDD:D:D Tämmöst Tänää! (y)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.