IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 29.04.2009 08:36

Jee, on se vitun kiva valvoo läpi yön tehden koulujuttuja.... no sainpahan ainakin noi kolme essee systeemii nyt vihdoin ja viimein tehtyy!! saas vaan sit nähä miten menee äikänkoe tossa parintunnin päästä ilman yöunia....

Osittainen abortaatio, hyi helvetti.Keskiviikko 29.04.2009 03:48

"Abortointi tekniikoita on monenlaisia, mutta tämä niistä varmaankin kaikkein kamalin. Osittainen abortaatio tapahtuu siten että lääkäri tarttuu pihdeillä ultraäänen ohjaamana alkion jalkaan ja vetää sen niillä ulos, koko muun ruumiin paitsi pään. Tässä vaiheessa lapsi vielä elää ja liikuttaa jalkojaan ja käsiään. Pää jätetään sisälle koska jos sekin vedettäisiin ulos, se olisi lain mukaan murha, kuvitelkaa, pari senttiä määrittelee onko se murha vai ei. Sitten lääkäri avaa vauvan takaraivon saksilla ja asettaa niihin imuputken joka imee vauvan aivot pois luhistuttaen kallon ja tappaen vauvan. Sitten pää vedetään pois ja elimet myydään, mitä vanhempi alkio sitä korkeamman hinnan äiti saa elimistä. Toimenpiteen aikana äiti on lääkitty tai nukutettu, eikä siis tunne mitään, mutta vauva tuntee koko toimenpiteen järkyttävän kivun."

http://johnnyhudson.com/WhatAbortionReallyIs.html

Mun pää hajoo.Maanantai 27.04.2009 02:15

Vittu jee, mul on mitä todennäköisimmin maitoallergia ja nyt sitte joudun olee ilman maitoo ainaki koulun loppuun asti ja pidempään jos sen todetaan olevan toi. Joudun tarkastaa kaikesta mitä ikinä suuhuni laitankaan että sisältääkö ne maitoo, en voi syödä muuta jäätelöö ku tofujätskii ja joudun juomaan soijamaitoo ja koska mul tulis paljon puutostiloja ton maidottomuuden takia niin syön sitte 4 eri pilleriä päivässä, että jee, joista osaa useamman kerran päivässä, noiden 2 muun pillerin lisäks! Se ruokaki mitä ne mulle tekee koulussa on ihan outoo, plus että ravintoloissa syöminen on lähes mahdotonta, ku ees tarjoilija ei osannu vkoloppuna sanoo että missä niiden menyyn ruuissa on maitoo ja missä ei. Kiva sit kesäl mennä kavereille kylää vähän pidemmäks aikaa ku joutuu kantaa omat ruuatkin mukana.... Ette oikeesti arvaa miten monessa tuotteessa on maitoo, nimittäin sitä löytyy melkein kaikesta.

En siis ole laktoosille allerginen vaan maitoproteiinille eli hylat ja laktoosittomat on ihan yhtä tyhjän kanssa + mehujäätkin sisältää maidonjäämiä.

[Ei aihetta]Maanantai 27.04.2009 01:52

Hihhhiii, oli kiva vkoloppu med Satu<3 Juu käytii stadis syömäs ja leffas ja shoppailee =)) sielt hetkeks Jäkeen ja sit Satulle, siel kurvailee Nickbyyn ja sit jotku heebot tuli yöl käväsee ja sit mentii vast joskus 3:lt nukkuu ja sit aamul seurakuntatalolle ja kirkkoo Rollen ja Markon kaa.

MISS U<3Tiistai 21.04.2009 20:17

[Ei aihetta]Maanantai 20.04.2009 00:47

Wihii, oon isonen :D joo, oli mahti leiri kiitti kaikille =)) Väsytti vaa iha hitosti ku tulin himaa ja menin heti nukkuu, ku meni janikan ja jätkien kaa vähä myöhää! :D

[Ei aihetta]Keskiviikko 15.04.2009 16:25

kelläpä on ihan mahti uus puhelin :D dataan nimittäin äikäntunnilla! On se helmee tää nykyaika, ja ilmasta koulun WLAN verkossa xDDD tossa toi annukka jtn koetta määrää... :)))

[Ei aihetta]Lauantai 04.04.2009 23:28

Meidän sauna _PALAA_

Oletko tyhmempi kuin missi?Perjantai 03.04.2009 18:57

1. Minä vuonna Suomi itsenäistyi? 1917.

2. Mikä ministeri Alexander Stubb on? Ulkoministeri.

3. Millä vuosikymmenellä käytiin jatkosota? Vuosikymmenellä ööö... oisko ollu joskus 1900-luvun alkuu/keskivälii..

4. Kuka ei ole ollut Yhdysvaltain presidentti: Barack Obama, Abraham Lincoln, Jesse James vai Bill Clinton? Jesse James OFC!

5. Kuka voitti viimeksi Finlandia-palkinnon? Sofi Oksanen.

6. Mitä tarkoittaa inflaatio? Sitä ku rahan arvo laskee eli saat samalla rahalla vähemmän kamaa, ja sit tavarat on kalliimpiii.

7. Kuka on suomen pääministeri? Matti Vanhanen.

8. Luettele Suomen rajanaapurit? Venäjä, Ruotsi ja Norja.