IRC-Galleria

lisättävää Lauantai 12.04.2008 00:20

on myös lisättä asiat joita ei voi välttää, asiat joita ei ole olemassa, ne asiat ovat niitä asioita mistä paljon puhutaan, jos ajattelemme, niin kaikki on mahdollista, omissa maailmoissamme.

jos istut pöydän äärellä ja syöt, niin et välttämättä syö lainkaan, kyse saattaa olla asiasta nimeltä dowrwic. dowrwic kehittää ajan myötä ihmisen päässä hänen kasvaessaan, joten emme voi tietää kuinka nopeaa kehitys on. toisaalla maailmoissa on tapahtunut tapaturmia jotka liittyvät meidän maailmaamme, ja tapahtumia joita olemme haaveilleet kokevamme.

jos vasen kätesi on kipeä se voi olla muitten maailmojen (mm. ahmojen) aikaansaannoksia. tästä syystä ajattelemme mitä seuraavaksi, mitä sitten, mksi? mutta kaikki voivat olla yhtämieltä siitä että emme voi kmontrolloida elämäämme.

aina jokin, tai kukin... miksi me osaamme kommunikoida?

jos sota syttyy, osaammeko taistella, entä osaaammeko sopia? emme.

kommunikointi on asia jota ihmismieli ei voi ymmärtää, asia jota kaikki haluisivat ymmärtää, mutta miksi sitten ymmärrämme toisiamme?

maailmoissamme haluamme ymmärtää toisiamme ja tietää mitä toinen haluaa, vaikka tosia-asiassa emme tiedäkkään. emme voi tietää mitä toinen haluaa koska kommunikointimme kusee silmille. emme tiedä mitä on kommunikointi, emme voi päästä toistemme päihin.

toinen asia joka on saanut minut miettimään on, miksi tunnemme? olen yrittänyt löytää vastausta mutta aina olen päätynyt samaan ratkaisuun: "tunnemme koska haluamme toisten tuntevan"

miksi alkoholi psilosybiini ja muut päidyttävät aineet vaikuttavat ihmiskehoomme?

syy löytyy jostain, jostain sieltä minne emme ulotu, toisista maailoista.

kaikki vastaukset löytäisimme toisista maailmoista, mutta emme voi matkustaa toisiin maailmoihin. se on yksinkertaista.

miksi kuulemme harjoja?

kuulemme aika ajoin harhoja joita emme aina edes itse kuule. mutta harhat saatta yllättää sinut monta vuotta myöhemmin kuin olet kuulut harhat.

loppusanoiksi voisin sanoa jotain terävää,

" mikä on terävää? pallo, jäätelö? mitä on jäätelö?" :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.