IRC-Galleria

viipelo

viipelo

Yhden miehen nainen :)<3 ja onnellinen pienen pojan äiti!:)<3

Huh !! Lauantai 27.06.2009 04:37

Riihimäki Rokista palasi hieman humaltuneet ja väsyneet rokkaajat.
Mentiin hyvissä ajoin mikan, maaritin, tonin ja tatun kanssa paikalle . Alku menikin sitten siellä anniskelu alueella olutta / lonkeroa ja jägermaisteria juodessa. Tässä vaiheessa populaan liittyi Sami ja Harza. Jossain vaiheessa myös Tero liittyi porukkaan mukaan.:) Kipinä syttyi hieman kun UNIKLUBI alkoi soittamaan, sitä tovin katseltua ja kuvattua palasimme anniskelu alueelle.

Kipinä muuttui liekiksi kun KLAMYDIA astui estraadille !!
Hitto mikä meininki ja meno ! Porukka lauloi, kiljui, vihelsi, jorasi ja KLAMYDIAN pojat pisti parastaan:) Klamydian jälkeen lähdimme hieman kierteleen aluetta ja tulihan siellä joain syötyäkin :> " ota vaatteet pois joku hullu huusi, vaatteet pois oli heitä kuusi.." <- ja silloin miehet kiskoi paitojaan pois kun hullut :D

Välissä kävimme katsomassa myös IRINAA ja tulipas siellä sitäkin lauleskeltua.:) Hyvin naikkonen veti alusta loppuun asti miesten rinnalla:> Siitä pointsit !:))

Lopullinen roihu leimahti kun APULANTA pääsi soittamaan !! Pojat veti NIIIN tyylillä, NIIIIN hienosti että HUH ! Siellä me sitten laulettiin ja jorattiin ja jengi oli ihan kuumana. Meno vaan yltyi ja siellä sitten alkoi katsomossa lenteleen PAMIN kortsu palloja:) Muutamien vitsien jälkeen ukot jatkoi soittamistaan. Aikansa soitettua ku he olivat jo lopettaneet yleisö villiinty " we want more, we want more " kaikui pitkin aluetta. Pojat palasivatkin, mutta ei valitettavasti saanut enään jatkaa soittamista..

No mutta kaiken kaikkiian aivan loistava päivä oli !!
ISO kiitos IRC-gallerialle lipuista, kiitos yllä mainituille henkilöille seurastanne ja ISOISTA isoin kiitos äipälle joka rahoitti nää meidän juomingit x))

Huomenna meno jatkuu jatkumistaan ja kuvia saadaan päivästä tännekkin, humalassa kun tuon kameran purkaminen ei oikein onnistu :/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.