IRC-Galleria

vilenie

vilenie

joo ei kiinnosta

elämän kohokohtia #303Keskiviikko 27.08.2008 21:23

hmm mistä kirjottaisin. tänään en oo ollu niin angstinen kun eilen ja toissapäivänä. en vieläkään tajuu kunnolla että MÄ MUUTAN 110 PÄIVÄN PÄÄSTÄ!!! melkein niinkun 101 dalmatialaista mut ei iha. tänään sain tietää että saan asumistukee, mikä on ihan sairaan jees. ei tarvii päästää irti tästä mun ah-niin-rikkaasta-elämäntavasta. ainakaan paljoo.
tänään kans piirsin koulussa tosi hienon Vilma-Valas&Merikaverit -kuvan, silleen niinkun vastapainona jätkien kamalille rumille piirustuksille. siinä oli valas kaikkine kavereineen. ja myös ilkeä martin-maakrapu! oon niin ylpee itestäni. ja syötiin tomin kaa jätskii.
ollaan maalattu (siis isi on maalannu) jo kaks kerrosta mun seinään. en kyl oikeen tajuu miks sitä nyt maalataan, kun muutan kohta pois. mut ihan sama, ei mua haittaa :D paitsi et joudun nyt nukkuu sohvalla mikä on vähän ankeeta. tänään oon ehtiny aika paljon! valaskuva, seinän maalausta, jeesuksen ulosvientiä... ehdin kans nukahtaa sohvalle kun katoin futuramaa JES! :D heräsin kun suvi soitti. oon nyt sit menossa perjantaina Lukiolaisten Liiton saunailtaan! partee partee.
pscwivneurvi haluun kirjottaa vielä lisää. hmm. ihnottavaa olla näin kipee. niistän vaan koko ajan ja asd ja nenä rohtuu. ja oi oon niin ihastunu<3 how lovely

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.