IRC-Galleria

Back homeSunnuntai 06.01.2008 18:31

No nyt on tullu taas reissattua ja juhlittua. Olin uudenvuoden stadissa ja sen jälkeen retroiltiin Joosen kans tietokone pelien kans Hervannassa. Suht tipaton tammikuu onnistunu ainakin näin pitkälle, paria saunakaljaa lukuunottamatta ei oo tullu muuta juotua ja nyt kuitenkin jo kuudes päivä.

Uuden vuoden juhlia alottelin Runebergin kadulla jenkkikalja Millerillä ja jätkä porukassa leffaa katellessa. Sit siirryin Alppilaan jos oli vanha jengi kasas ja sen porukan kans eksyttiin sit jossain vaihees Senaatintorille katteleen rakettaja. Yhtäkkiä kaikki katos ja huomasin olevani nukkumas kahelta, ja olin vetäny niin ninjana nukkuun Hakikseen et "kämppis" ei ollu ees kuullu (toisaalt se kattoo telkkaa laput korvilla *heh*).

Tampereella käytiin Joosen kans vetään 5 euron tarjouspizzat jotka makso 6.50e+7.50e eli kovan luokan kusetusta koko setti. No anyways käytiin sparraileen, punttiksel ja sit pelattiin koko yö. Eli kaikinpuolin bueno ilta.

Nyt sit taas takas koskissa, ja rauhallist iltaa viettämässä. Ainakin selviin tonne yheksänteen päivään ilman dokaust, mut toisaalt sit Onnelan keskiviikko voi yllättää. Tänään oli koris matsi ja takkiin tuli.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.