IRC-Galleria

Thousand Ways to Live Your Life FasterTorstai 28.12.2006 11:33

now playing: Funkadelic - The Electric Spanking of War Babies

Alright, paljon ehtiny taas tapahtua viime kerrasta kun jaksoin runoilla täällä. Ensinnäkin kaikkein oudointa on et kaks ihmistä tuli ihan livenä sanoon et ne lukee tätä, tai ainakin väittivät näin - melkosen jees!

Kylmää rinkiä ehdin seurata neljännelle tuotantokaudelle asti, ja nyt se sarja sit koukuttaa mua ihan kunnolla. Aloinkin jo muodostella uuden vuoden lupausta, ja yhtenä lupauksena yritän olla innostumasta enää yhdestäkään uudesta sarjasta, muiden perinteisten tänä-vuonna-alan-urheilla lupausten lisäks - yeah right.

now playing: Paris - Scarface Groove

| Paris is the name and I'm here to get sick
| I mean I'm stronger than a tiger and I'm down with the click
| While makin sure my song is deffer with an 808 kick
| And now you know it, I'm a poet, and I'm harder than a brick

Joulu meni yllättävän nopeesti itseasiassa, ei ees saatu Kallen kans perinteist Metal Knights (http://metalknights.com/) matsia loppuun asti sodittua. Ei kyl tekis mieli, mut pakko myöntää et Joulu herkutkin alko tehdä jo tiukkaa.

Sain aika buenoja lahjoja, esim viini-setin porukoilt, laiva matkan, kattilan (tai sellasen mis voi tehdä esim muhennosta ei-voi-tietää-nimeä, mut tarvitsin just sellasta), ja ties mitä kaikkee muuta epäilyttävää, luokkaa penis-makaronit ja -pillit by Minna serkku. Ja sit sain Homer boxerit wohoo!

now playing: 16B - De-Org Song

Oltiin sit Joosuan kanssa tekemässä ennätystä, ja tarkotus oli dokaa 18h putkeen. Alun into kostautu lopussa ja lopahdettiin 16h kohdalla ja meidän viis-litranen drinksukin jäi puoleen väliin vaikka aluks oli tarkotus juoda se viitentoist minuuttiin.

Viime yön sain nukkua just parhaan tytön vieressä, ja mikä parasta sain herätä sen vierestä äskön! Nyt se meni treenaan Tampereelle ja mä voin rauhassa heräillä seuraavat neljä tai viis tuntia :)

now playing: Tom Browne - Thighs High (Grib Your Hibs and Move)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.