IRC-Galleria

Big wheels keep on turningTiistai 24.04.2007 02:14

Okei alkaa tulla kiire, keksin joskus kuustoist kesäsenä että mun pitäis olla rikas ennen kun täytän 22 vuotta. Armon aikaa tunti ja kaks minsaa tätä kirjottaessa, eli jos jollakin on joku pirun nero idea niin oon ihan kybällä valmis kuhan saadaan se toteutettua ennen keskiyötä.

Muuten elämä rullaa aika perussettiä. Koulus pitäis mennä paremmin, mut pakenen sitä porukoille duuniin, ja jotenkin luistan velvollisuuden tunnostani taas kerran. No, kyllä se skole siel mua viel venaa taas ens vuonnakin.

Kohta on pihamökki lämpimänä, ja ei muuta kun kesäpäiviä odotellessa. Toivottavasti pääsis näkeen tyttöä paljon tänä kesänä. Kesäkuntoon on jo mahdotonta taas päästä, elikkä silläkin ikuisuus-polulla onnistuin taas eksyyn.

Tajusin just että en enää osaa yhdyssanoja, ja koko talven Lontoon kirjottamisen jälkeen tekis mieli laittaa kaikki kakssanaset erikseen, mut jotta en ihan idiootilt näyttäis, tai ehkä just siks, kirjotan kaikki yhteen.

Vähän huonoa omaatuntoa helpottaan lainasin kirjastosta systerin nimissä läjän business kirjoja, jotka ehkä jaksan lukea - or not.


Oon melkein jokases tälläses suositellu jtn skeidaa mitä kuuntelen, ja jottei nyt ihan karata linjasta niin täl kertaa se olis Ying Yang Twins ft. Avant kappaleella Bedroom Boom - näin kevään kunniaks kun hormonitasot kaikilla katossa.

Bedroom Boom, (Thats whats goin down tonight),
Bedroom Boom, (Let me do ya body right),
My bed will be boomin' for you... (boom boom, boom boom)
Bedroom boom, (All between the sheets baby)
Bedroom boom, (I wanna drive you crazy),
My bed will be boomin for you(ooohh ohh).

Sheets gettin' sticky from the strawberries and whipped cream,
If these walls could talk they would say this is one hell of a scene.
Now you movin ya body jus like a gymnist,
From the bed to the dresser, All type a' crazy shit.
Faces tellin me stories, Body's hot and so horny,
Hittin it from the rear, Wanna wisper somethin in yo ear. "I'm gonna love you all night... I promise."

Hitto noi ruskettuneemmat kaverit osaa sit vääntää just sopivan kiimasta musaa, ihan alkaa rapatitiralla herkistyä. Tulis jo arska ihan rohkeesti esiin jotta saatais lämpö johonkin kahteenviiten ja kesäfiilikset käyntiin ja rannat täyteen muotoja.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.