IRC-Galleria

Ensimmäinen baari-iltaPerjantai 29.06.2007 05:21

Tajusin just kuinka en ollu valmis yhtään tähän seurustelun loppuun. Oli lähinnä komedista kattoa miten pikkukylän parin muodostus kulkee ja miten en haluu olla osa sitä, mutta pakko kait. Tälläsenä iltana harmittaa et joutuu baarista lähtee ettiin sitä oikeeta kun se ei oikeen tunnu luonnistuvan, pitäis olla ilonen kun "pääsi" sinkuks mut ei vaan nappaa.

Mulle riittäis just se oikea kiva tyttö jolla olis sopivasti itsetuntoa ja ulkonäköä mutta osais olla normaali ihminen vielä eikä perus baaribimbo joka kulkee nokkapystyssä ja luulee et kaikki kuolaa perään. Hitto mä haluun rakastua, rakastaa ja saada yhtälailla vastarakkautta. No kait mä pääsen täst hullust mielentilast koht taas perus sinkuks.

Oon alkanu huomaan miten oon kohdellu mun hetkellisiä tyttöystäviä huonosti ennen viimeisintä tyttöä, ja ne jotka tunnistaa ittensä - oon pahoillani, olin aikanani eksyksissä. Nyt jännittää että kyynistyn ja eksyn taas entiseks ittekseni.

Onneks löysin taas urheilun, se antaa aikaa ajatella ja olla vaan ihan itekseen. Kiva tunne kun hiki virtaa ja kroppa pumppaa endorfiinia verenkiertoon.

Illan saldo:
-10 euroa
2½ lonkeroa
3 tuntia hukattua aikaa

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.