IRC-Galleria

KilpiSunnuntai 01.07.2007 21:30

No nyt koukutin itteni taas uuteen sarjaan.. Onnistun täs kyl aina heh. Kattonu ekan tuotantokauden melkeen jo The Shieldiä - vuorokaudessa. Oli palautus päivä kuntoilust ja ei mitään tekemistä.

Ens viikonloppuna kyyditän itteni viihteelle kattomaan kaikkia kivoja ja kauniita tyttöjä. Tää viikonloppu meni väsymyksen piikkiin. Jos jollakin joka sattuu vahingos lukeen tätä on kovat (tai edes) bileet tiedossa niin ottasin mielelläni kutsun vastaan.

Kumma juttu tää parisuhteen katkeeminen, välillä ei ees muista koko juttua ja välillä se iskee ihan maahan. Luulen kyl et pikku hiljaa alkaa oleen yli siit kun se tyttö ei enää vituta, ainakaan niin paljoo. No täst asiast voi tietenkin itkee tänne vaikka kuinka paljon - onpa ainakin hauskaa lukea näit sit joskus.

Nyt kyl tulee laskettua päiviä et pääsee takas opiskelija elämään ja tutustuun kaikkiin niihin uusiin ihmisiin kaikis kivois bileis, pre-partyis ja muissa meiningeissä. Alkaa oleen niin paljon suunnitelmia mitä toteutan mitä jääny tekemättä seurustelun aikana - heti kun pääsee täst kesäst eroon.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.