IRC-Galleria

vlääähSunnuntai 04.03.2012 03:27

miten mie jaksan?
ajattelen vain jatkuvasti asioita ja ihan liikaa
menee oikeastaan hermot, koska haluaisin kuosaamaan taas mut ei mulla oo nyt mahkuja semmoseen. ja hei ajatelkaas ihmiset, minä halonen olen ollut jo 3 kuukauttta selvinpäin, ja eikös se ala olla jo aivosolujen yliannostusta? uskokaa tai älkää, mutta totta se on. susta alkaa tuntua että sä hukut sun päähän.
minusta tuntuu siltä. tuntuu että maailma romahtaa päin kasvoja eikä mulla oo paikkaa minne mennä. pilasin oman maalauksenikin, meni hermot ja lähti nyrkki päin seinää, nyt siihen sattuu. niinkuin yleensä.

talvi on raskasta aikaa, on vaikea edes käsittää miten pahalta silloin voi tuntua. tai, paha olo on mielestäni itestään kiinni. pitäis vapauttaa itsensä henkisestä orjuudesta, you know what i am saying? heh, mut mä en pysty siihen vaan kuin ehkä viikoksi, jos ei ole mahdollisuutta saada työkaluja.
ja kaikki tietää mitä ne on. ehkä joku voi olla onnellinen ilman päihteitä, mutta minulla se sujuu vain hetkeksi. ehkä meditaatio ja sen sellainen auttaa, mutta ei siihenkään voi keskittyä. ehkä itsensä huijaaminenkin auttaa, mutta se on sitten vain huijjaamista. se pitää vaan tuntea syvästi ja aidosti, ja sun pitää löytää itelles tie miten selviät.

kuuntele sun sydämesi ääntä sanoo raappana, ja mä yritän avata sen jos uskallan vielä.. alkaahan se olla jo vähän raollaan..hehheh

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.