IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 28.12.2006 00:19


Ihanaa kun pitkästä aikaa tuntuu sille, että kaikki on taas suht koht hyvin.

Oon sopeutunu tännekin, ja alan pikku hiljaa tottumaan ajatukseen että tää on miun koti. Itse asiassa täällä on mukavampi asua kun osasin kuvitella.

Maanantaikin piristi mukavasti, kiitos siitä kuuluu Asikaiselle<3 Että miau, ja pipareita syömään ;D

Miran kanssa on ollu hauskaa, ja en oo kyllästyny siihen-ainakaan vielä :DD saa sitten nähdä millon se tyttö alkaa ottaa nuppiin :D kun sitä joka päivä näkee. Mutta ihanaa kun on ees yks hyvä ystävä täällä, ja hyvä jos se jaksaa miun kanssa olla :)

Tänäänkin kävin Miran kanssa Seppälässä shoppailee, ja naureskeltiin siellä yhelle mummolle, jolla oli aivan kammottava hiustyyli! Hyvät naurut kyllä saatiin :D Muutenkin aivan mahtavaa, kun näkee joka päivä uusia ihmisiä, eikä aina niitä samoja naamoja.

Ongelmia tulee tietysti sitten kun koulut alkaa, kun ei oo linkissä enää ketään jolta kopsata enkun läksyt xD Kuten Sohvikin sano, niin voisin varmaan opetella itekin joskus tekemään ne. Mutta mitä turhaan, jos on ystäviä joiden taitoja voi käyttää hyväks? :) Kiitos, ootte ihania<3

Asikaisenki taidot on nyt tullu nähtyä, saakeli se osaa kyllä koneen kanssa tehä ihan mitä vaan! :D Ihme mies. Ei tartte kun sanoa mitä koneeseen tarviaa, ni viddu kohta siulla on se, ku tää yks ensin vähän aikaa sen koneen kanssa häärää. Että kun en itte osaa, ni hommaan sitten miehen joka taitaa nää hommat ;D

Ja Sohvillakin joku omituinen taito, kun se aina enkun tehtäviä tehdessä sanoo, että laitetaan nyt noin, vaikka on kuitenkin ihan päin hanuria, mutta aina sen tehtävät on ihan oikein. Tai sitten se vaan vähättelee taitojaan, tuo meijän Sohvi osaa aina yllättää :D

Kuitenkin, kaikki miun kaverit osaa jotain mitä mie en, ja miks en sitten pyytäis niiltä apua, jos en ite osaa? Tai sitten en vaan jaksa, mutta melkeen sama asia :D

Yks asia on kyllä nyt, mikä ärsyttää, ja paljon. En ymmärrä erästä, mutta kaipa se itte sitten tietää mitä tekee. Toivon. Kannattaa tosissaan miettiä mitä sanoo, luulen, että et oo oikeesti tarkottanu sanojas. Jos nyt oot sanonu niin mitä kuulin siun sanoneen. Minuun tää asia ei kylläkään liity, mutta ota vinkistä vaari, vai mitenkä se nyt on?

Mutta, kiitos kaikille teille jotka aina jaksatte kuunnella kun miulla on huono päivä, tai muuten vaan joku ottaa päähän. Vaikka miulla on niitä "turpa kiinni" päiviä, ni muistakaa että en oikeesti tarkota sitä mitä sanon.

Ja erityis kiitos vielä Sohville, joka tässä vähän aikaa sitten sano miulle suunnilleen näin "Tykkään susta, vaikka ootkin välillä aika vittumainen<3" Se oli miun mielestä jotenki kauniisti sanottu, ja se merkkas miulle paljon. Tiedoksi vaan Sohvi homolleni<3 Koska osaan joinakin päivinä oikeesti olla aikas rasittava, jos sille päälle satun, ja vittuilen vielä niille ihmisille, joitten kanssa eniten oon, elikkäs miulle tärkeimmille ihmisille. Anteeks jo etukäteen, näitä kyllä tulee vielä.

Nyt on kuitenkin hyvä mieli, ja oon aikas onnellinen. Kun ajattelee mitä kaikkee miulle on tapahtunu pienen ajan sisällä, ni oon kuitenki suht koht järjissäni vielä. Ne asiat ei oo välttämättä ollu mitään suuria, ainakaan toisten mielestä, mutta kuitenki sellasia jotka vaikuttaa miun elämään jollakin tavalla. Vähän tai paljon, sillä ei oo merkitystä, mutta hyviä asioita on ollu suurin osa :)

Oon onnellinen nyt tässä tilanteessa missä oon, vaikka en oliska ajatellu ikinä tapahtuvan näin. Miau<3

Luulen, että oon saanu anteeks eräältä ihmiseltäkin. Voin tietysti luulla väärinkin, mutta toivon että oon. En tahtois olla kenenkä kanssa riiidoissa. Anteeks vielä, en haluais satuttaa ketään, ja jos oon, ni tahallani en oo sitä tehny.

Ootte kaikki ihanat immeiset miulle tärkeitä, hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta teille kaikilleee<33

<3:llä Vilma

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.