IRC-Galleria

122.Tiistai 16.10.2007 11:01


Noniin.

Eilen sitä oltiin kyllä kouluun menossa, mutta yrityksekshän se jäi. Kiltisti oli vilma odottamassa linkkiä, oikeessa paikassa ja ihan oikeeseen aikaan. Mutta eipä sitä sitten koskaan tullukaan.

No mikäs siinä, takas vaan kotia, ja kanslistille soittamaan, että mitäs sviddua tää on, kun ei kouluun pääse. Sitä se teettää kun on mikkelin koulussa, ja pieksänäkeläisillä on loma. Puusk. Ei sillä, että haittais tuo yks ylimääränen vapaa päivä, menipähän siinä yks enkun tunti, HAH !

Siinä sitten kanslistin kanssa eilen soiteltiin, ja sovittiin selvästi (tai sitten vähän epäselvemmin) että mistä se linkki miut tiistai aamuna hakkee ja monelta. No joo, tarkotus oli lähtee seittemältä jr:n luota, eli kaheksaks kouluun, vaikka tunnit alkaa vasta ysiltä -_- siis jee.

Herätys sit tänä aamuna puol kuus (kiitos jonille :D) ja seittemäks sinne sovittuun paikkaan oottelemaan linkkiä. Aikani siinä oottelin, kunnes kymmenen yli seittemän soitin kanslistille, ja sanoin, että eipä oo linkkiä näkyny. Hän otti taas kiltisti asian hoidettavaks, soitti sille linkkikuskille, joka ilosesti kerto että oli ajanu siitä ohi siinä viis yli. Ja taas, kappas vain, vilma ei päässyt linkkiin !

Täytyy ihmisen olla oikeesti sokee, minun, kuten sen linkkikuskinkin.

Nyt sitten, taas TARKOITUKSENA olis mennä junalla kymmeneks kouluun. Miun hyvällä tuurilla;
a) meen väärään junaan.
b) nukahan sinne junaan.
c) tai jään sen junan alle.

Tässä se sitten nähtiin. Jos vaikka huomenna osais mennäkin sinne linkkiin, kanslistin kanssa sovittiin uus, selvempi paikka, josta se miut hakkee. Kahtoo nyt onko mikkää ennää mitenkään päin selvää.

Mutta onneks näin päin, vois vituttaa jos se linkki kulkis kouluun päin, mutta ei sieltä pois ! Saavat kyllä kiittää onneaa, että otin jo eilen positiivisen asenteen koko tän jutun suhteen, ei edes vituta vaikka turhaan heräsin puol kuus :D

Joni kyllä turhaan vaivautu, ja miulle pisti herätys viestin aamulla 20 vaille kuus, mutta eihä siinä, piristi mukavasti :) Mattikin oli kilttinä tulossa miun kanssa kouluun kaheksalta, ja sekin heräs turhaan ! :D Anteeksi kovasti ihmiset, en tehny tätä tahallani.

Nyt vois sitten henkisesti valmistautua tohon junamatkaan, jos sinne kouluun edes kerran tällä viikolla selviäis.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.