IRC-Galleria

RANTEETAUKI.ORG - testitTiistai 16.10.2007 00:25

Olet -56% todennäköisyydellä tuleva alkoholisti.
Sait -56% pisteistä. Alkoholisoitumisesi riski on erittäin pieni, pidä vain huolta että jatkossakin lasiisi ei eksy alkoholipitoisia nautintoaineita. Lauantai-iltasi tulevat sisältämään lautapelejä ja popcornin napostelua.

Olet 26% cityihminen.
Olet 26% cityihminen. Et ehkä ole sitä aiemmin huomannut, mutta sisälläsi kasvaa pieni cityihminen. Eiköhän lähdetä päivittämään kännykkäsi?

Olet 33% fruittari.
Olet 33% fruittari. Useampi fruittaripiste tuli. Sinussa on selvästi ainesta fruittariksi ja jo selviä fruittarin piirteitä. Tukkasi kaipaa muuten hiukan geeliä.

Olet 28% MacGyver.
Olet 28% MacGyver. Taitaa olla parempi että pysyttelet siellä sängyssä kirjojen kanssa ja jätät seikkailut niille ketkä sen osaavat. Älä osta linkkuuveistä tai joku joutuu kärsimään.

Olet 30% joulupukki.
Sait 30% pisteistä. Kassisi eivät taida olla kovin täynnä lahjoja. Yritä harjoitella parikymmentä kieltä lisää ja kokeile tätä testiä uudelleen sen jälkeen.

Olet 67% eläin.
Sait 67% pisteistä. Tarkat laskelmat ja salaman nopeat iskut toteuttaa vain tarkkasilmäinen huuhkaja, joka nauttii hyvästä pikkunisäkäsaateriasta. Varo rengastajia.

Olet 58% natsi.
Sait 58% pisteistä. Onkos sitä natsitervehdystä harjoiteltu? Sinulla on aika paljon yhteisiä arvoja natsien kanssa. ( :D )

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.