IRC-Galleria

Back to the world...Perjantai 11.08.2006 15:05

Juu,nyt näyttäs vähän siltä että 9 päivän raskas taistelu angiinaa vastaan on takana.Kiitos siitä antibioteille. Kuuri tosin jatkuu vielä viisi päivää ja tämä luonnollisesti rajoittaa viimeisen lomaviikon nautittavuutta. Ainakin nautintoaineet saa suosiolla jäädä pois kahinoista. Kait se on pääasia että tässä vihdoinkin ollaan terve ja hiljalleen voi aloittaa liikunnalliset harrastukset. Toivotaan ettei sairastelu ole verottanut kovin kovaa hintaa näistä harrastuksista.

Sairasteluajan leffaa.
Eilen tuli tuijotettua Pirates of the caribbean part 2. Ihan jees, elokuvan loppu vihjailee kolmannen osan liittymisestä kahden edellisen seuraksi.
Superman returns oli ihan hyvä sekin,ei mitään yllättävää leffassa mutta nykytehosteilla maustettuna toimi. Spacey ehkä yllättävänki vakuuttava Lex Luthorin roolissa.

Sairateluajan räminää.
Uus löytö tuli tehtyä, nimittäin Von Herzen Brothers, ei ehkä mun makuun yleensä tällänen fiilistely, mutta perkele ku jätkät osaa soittaa ja jopa hyvin vielä=)Kesällä tällänen menee siinä missä muutkin.

All that remains oli tuli löydettyä jo pari viikkoa sitten ja vieläkin toimii ku benissilliini angiinaan.Ehkä vuoden paras levy tai ainakin erittäin korkealla nousee.

Kesähittinä pidettäköön silti CMX/Kotiteollisuus feat. 51 koodia - Vapaus johtaa kansaa. Takuu tavaraa asiansa osaavilta taiteilijoilta.


näihin tunnelmiin....

Kiuas - Bleeding Strings

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.