IRC-Galleria

Eilinen...Torstai 23.11.2006 13:39

Eilen olin tosiaan koululla esittelemässä oman portfolioni. Olin sitten ensimmäinen, joka sen esitteli ja yhtään en tiennyt, mitä olis pitänyt puhua. Esittelyn jälkeen lehtorit antoivat palautetta ja yksi sitten avasi suunsa ja sanoi jotenkin näin: "Tässä kun olen kolme ja puoli vuotta sun opiskelua seurannut, niin tää sun pofo on ihan sun näköinen. Se on fiksu, asiallinen, siisti, selkeä ja kuivahko..." Mä en tiiä pitäiskö sille itkeä vai nauraa vai olla loukkaantunut... Mun pofo on kuivahko ja ihan mun oman näköiseni... Just. Kai se sitten niin on.

Sen jälkeen meillä oli JHL:n esittely ja siellä sitten arvottiin paita ja kolme kassia. Mä olin sitten arpomassa yhtä kassia (joka ei oikeasti edes ole kovin hieno...) ja olin arpomassa sieltä sellaisen isomman lapun, ja se täti sanoi, et kukaan ei ota noita pienempiä lappuja. Otin sitten kuitenkin sellaisen pienemmän lapun ja arvoinkin sen kassin sitten itselleni... :) Olipas kiva. Joo, olin merkinnyt sen lapun ja tiesin, mikä on mun.. :)

Sellainen eilinen. Tänään sataa vettä kaatamalla. Onpas kiva talvi.

Eipä ole kovin paljon pointtia tässä, mitä kirjoitin. Kuulemma suomalaisilla ei juurikaan ole minkäänlaista pointtia missään, mitä ne puhuu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.