IRC-Galleria

Outoa...Keskiviikko 29.11.2006 17:38

Tehtävänanto: Paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1. Ennen kuin lähden kotoa, mun on pakko juoda vettä. Ei voi lähteä muuten.

2. Mulla on yhdet villasukat, joista toisessa on ulkopuolella sellainen langanpätkä, joka kertoo, että se on oikean jalan sukka. Ne on pakko olla aina oikeissa jaloissa ja vielä pukea se oikean jalan sukka ensimmäisenä jalkaan.

3. Kun pesen vaatteita, pesen ne nurinpäin käännettynä. Kun ripustan ne narulle kuivumaan, mulla on pakkomielle kääntää ne oikeinpäin... Kuulemma olisi huomattavasti mukavampaa kääntää ne vasta kuivana oikeinpäin, mutta mun on pakko laittaa ne kuivumaan oikeinpäin ja kääntää ne sitten märkinä.

4. Jätän aina kaikkien keittiönkaappien ja kaikkien muidenkin kaappien ovet sepposen selälleen, kun sieltä haen jotain. Yleensä aina kolauttelen pääni niihin avonaisiin kaapin oviin. En tee sitä tarkoituksella, vaan ne aina vaan jää. Ärsyttävää.

5. Portaat pitää aloittaa aina oikealla jalalla.

6. Yksi pitää vielä lisätä... Kun tapaan uuden ihmisen, tai vaikka olisin tavannut hänet jo monta kertaa (eli kaverin tai jonkun tuntemattoman), ihan kenet vain, katson ensimmäisenä, onko hänellä sormus vasemmassa nimettömässä. Ihan sama kuka, mies, nainen, nuori, vanha, mutta siihen kiinnitän melkein ensimmäisenä huomiota.

7. Nyt rikon jo sääntöjä, mutta yksi outo ja ärsyttävä tapa on pilkunviilaaminen. Korjaan pakkomielteisesti, ainakin mielessäni, kaikki kirjoitusvirheet, mitä teksteistä löydän. Itsekin virheitä teen, mutta tekevät muutkin.

8. Ehkä kadun tätä vielä, kun paljastan enemmän kun pitäisi, mutta kun keitän kattilassa vettä, tai juon vettä lasista, ja kun mä otan sen kattilan tai lasin puhtaana kaapista, mun pitää huuhdella ne kaks kertaa ennen kun voin käyttää niitä.

En tiiä onko nää outoja tapoja vai jo pakkomielteitä...

HAASTAN:

Siska
Kesäheinä
Zwuck
mixu_k
sinir

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.