IRC-Galleria

Tilapäinen mielenhärö...Keskiviikko 27.12.2006 01:22

Siivosin viime yönä papereitani. Yhteen pinoon laitoin sellaiset, jotka on jo menossa mappiin ja toiseen sellaiset, joiden hyväksi pitää vielä tehdä jotain. Tänään sitten töissä teinkin Kelan papereille jotain, pyörittelin niitä ja totesin että ei tule mitään. Tänään kotiin päästyäni pesin kolme koneellista pyykkiä ja tiskasin ja siivosin vaatekaapit.

Tuntuu, että elämässä on paljon enemmän järkeä, jos edes joku on järjestyksessä. Tein pitkän listan, mitä kaikkea pitäis tehdä. Kun vaan saisi tehtyä sen kaiken... Paperilla se näyttää hienolta :) Ehkä tää on vaan pakenemista todellisuudesta, mutta aivan sama kunhan se auttaa.

Jännä fiilis, on ihan väsy mutta energiaa on silti. Pakko saada elämään jotain järjestystä ja nyt taas tuntuu siltä, et asiat on paremmin. Ei ne ole, mutta saan ainakin uskotella itselleni hetken niin. Elämä on sekaisin niin tuntuu niin paljon paremmalta, jos saa aikaseksi jotain hyödyllistä. Terapeuttista.

Ostin tänään pahoja karkkeja, persikkakarkkeja... Joku häiriö sekin.. Ehkä senkin avulla yritän päästä vanhasta irti ja päästä uuden elämän alkuun.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.