IRC-Galleria

Haussa: hyvä akkaTiistai 06.03.2007 23:32

Käyttöä olisi Hyvälle Akalle. Kavereilla on töitä, opintoja, perhettä ja Vakavia Harrastuksia. Mulla on lähinnä töitä ja hyvin etenevä alkoholiongelma.

Hyvällä Akalla olisi suotavaa olla joskus vapaata aikaa, ei mitään erityisen ahdistavia mielenterveysongelmia jotka kaatuvat lähiympäristön niskaan naurettavan dramaattisesti perjantai-iltana ja kyky viihdyttää itseään kitisemättä jos mulla ei aina ole tilaisuutta lähteä hetihetiheti ulos.

Muita Hyvän Akan tarpeellisia ominaisuuksia olisi kakkahuumorintaju, kaljanryystö, mieltymys kovaääniseen musiikkiin ja kuppaisiin räkälöihin sekä taipumus repiä huumoria tilanteista jatkuvat mökötyksen sijaan. Sopivaa olisi innostua idioottimaisesti tasan kaikesta, puuhailla musiikin parissa, luoda utopistisia poikkitaiteellisia suunnitelmia ja rinkkamatkailla 0-budjetilla.

Epäsopivaa olisi mankua tauotta, pokailla mua/kultaani, seota säännöllisesti liiallisesta sekakäytöstä johtuen, harrastaa musiikillista tai muunlaatuista skene-elitismiä tai muuten vaan olla rasittava hiekkapimppi.

Hyvän Akan ei oikeastaan tarvitse olla edes naispuolinen, pippeli tai sen puute ovat täysin irrelevantteja asioita.

Kaikki potentiaaliset Hyvät Akat olkaa hyvä ja ilmoittautukaa ASAP. Teitä ei ole mun elämässä koskaan tarpeeksi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.