IRC-Galleria

Hyvää Villenpäivää!Maanantai 06.04.2009 20:22

oh, the nostalgy.. http://www.youtube.com/watch?v=zOKTp8YgW4o&fmt=18

>_> Mitsubishi GTO Twinturbo 903hp :D me want. legendaarista.


No joo. Oli mulla ihan asiaakin.. kai. Satuin vaan justiinsa unohtamaan senkin. Niin joo! Sataset paukku mettäsä!! :D Boo-yah, enää _95_aamua_jäljellä_intissä_ikinä. IKINÄ!

SH oli ihan perseestä muttei sen niin väliä kun ollaan taas elävien kirjoissa ja aamujunakin kääntyy jo kohta kotia kohti, kamman hankintaankaan ei oo enää kun 23 aamua.


..paitsi että yks asia on pakko mainita sotaharjotuksesta, se oli jotenkin niin psyykkeentuhoavaa sheibee että oikeesti rupes vituttaan ihan järkyttävästi :D ettekä ikinä arvaa, mistä on kyse. Noh, it's your lucky day, I'm gonna tell what's this all about: eli koko saatanan pitkän viikon ajan mulla soi päässä tasan ja ainoastaan yks kipale. Eihän siinä mitään, jos se olis ollu hyvä. Mutta kun se ei ollut. Kyseinen biisi kun sattui olemaan Jenni Vartiaisen Mustaa kahvia. Elämyksen aivosoluja tuhoavaa vaikutusta tehosti entisestään se fakta, etten osaa koko vitun laulusta kun noi kaks sanaa ja kertosäkeen melodian. "Mustaa kahvia, ja.." jotain. Ei kyrpä kun teki mieli hakata päätä kaminaan välillä.

Toisaalta myös tstlähettimme ystävän sanlan piipitys iskostui muistini perukoihin turhankin pysyvästi - kuulin jatkuvasti sanlan olematonta piipitystä, ja ihmettelin vain että miksei kukaan muu reagoi siihen. Johtui siis siitä, ettei sanla oikeesti mitään piipannut vaan mun pää. Ja tota tapahtui kanssa vähän turhankin usein, myös keskellä yötä.. :F loppuviikosta tosin saattoi jo painaa vähän sekin, ettei saanu nukuttua kun 5 tuntia 2 vuorokauden aikana.


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.