IRC-Galleria

winsq

winsq

Kaada tuoppiin sitä punkkua!

Blogimerkintä

- Vanhempi »

Damn you MiaPerjantai 10.02.2006 02:45

TEHTÄVÄNANTO: paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni.
Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä(paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa).
Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1. En syö mitään makeaa lainkaan. Tämä ei ole mikään periaatepäätös vaan yksinkertaisesti sokeri ja makeutusaineet maistuvat pirun pahalle kun on ollut niin kauan niitä syömättä.

2. Olen äärettömän huoleton rahankäyttäjä. Jos rahaa on niin sitä ei turhaan säästetä. Mielummin ilahdutan sillä sekä itseäni että kavereitani.

3. Jos minut saa oikeasti suuttumaan, olen loputtoman pitkävihainen ja tällöin myös erittäin hankala ihminen. Vain kaksi ihmistä on siinä tähän mennessä onnistunut.

4. Olen liian eläinrakas tappamaan edes kärpästä.

5. En ole koskaan pyytänyt sanomisiani anteeksi, enkä tule pyytämäänkään. Voin sanoa pahasti ja loukata ihmisiä, mutta vain jos oikeasti sitä tarkoitan. Edes kännissä en ikinä vahingossakaan sano mitään mikä ei olisi yhtä totta mielestäni vielä selvinpäinkin seuraavana aamuna.

And the oscar goes to...

Ethlinn
_Lara__
Nette
Sflashing
Bluebird

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.