IRC-Galleria

Rannalla tapahtunuttaMaanantai 29.06.2009 02:38

Tämä on jo pakko jakaa kaikkien kesken :)

Tänään oli aivan upee ja ilon täyteinen ranta päivä. Sami, 4v5kk, joka tunnetusti on täysi vesipeto jota ei saa vedestä pois kun hän sinne kerran pääsee, oppi sukeltamaan!!!

Jo eilen illalla me sovittiin että tänään mennään sitte ihan koko päiväksi (yli 3 tunniksi) rannalle koska eilen jäi reissu väliin vesisateen takia.
Mukaan pakattiin lähtiessä eväät, viltit pyyhkeet, puhallettava lasten vene, puhallettavat kellukkeet ja tietenkin sk30 aurinkovoide. Kaupasta haettiin mukaan vielä limua pahimpaan janoon.
No arvata saattaa että Sami oli tukka putkella menossa uimaan jo ennen kuin ehti kissaa sanomaan eikä malttanu tietenkään odottaa että saatais tavarat laitettua sille mallille että vois uimaan lähteä.
No ekana tietty piti saada kellukkeet käsiin ja äiti mukaan järveen :D Vesihän oli tooodella lämmintä joten mikä jottei, äitikin pulahti pojan perässä järveen uimaan. Ekana piti sitten päästä laiturilta hyppimään, kun se niin hauskaa oli jo edelliselläkin kerralla. kun Sami sitte tottu että naamakin kastuu siinähyppiessä, hän ilmoitti tahtovansa sitten kellukkeet jotta pääsee uimaan ^^ Ja sekös sitten oli vallan mahtavaa nähdä kuinka pienen miehen ilme kirkastui kun hän kellui pinnalla ilman että äiti piti mistään kiinni :D
Kameraa ei taaskaan sattunut matkaan, mutta ilme oli jotain sellasta jota ei kyllä vähällä unohda.
Sami tietenkään ei periksi antanut vaan pienen pojan kasvavalla innolla alkoi opettelemaan uimista :) ja pienen tovin kuluttua sitte jo ymmärsi liikutella kaikkia raajoja niin että pääsi jo hitusen eteenpäinkin.
Ja voi sitä onnea kun keksi sukeltamisen :D kellukkeet lensi rannalle hienossa kaaressa ja Sami oppi sekunnissa sukeltamisen salat ^^ metrin verran tuo pieni poika osasi yhdellä hengenvedolla sukeltaa ja oli suunnattoman iloinen siitä että sai kehuja.

Ja tätä jatkui aina iltaan asti ja kun kotiinlähtö läheni, oli kiukkukin sen mukainen. :) Onneksi on taas huomiselle luvattu lämmintä joten ei auta ku pakata taas kimpsut ja kampsut kasaan ja lähteä harjottelemaan. Jos viakka sais tuon kameran mukaan niin saisi ison läjän uusia kuvia otettua. ^^

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.