IRC-Galleria

Blogimerkintä

« Uudempi -

Parasta juuri nytTiistai 16.10.2007 14:21

- syksy: tuulee, lehdet pyörii jaloissa ja tukka on sekaisin hatun alla. Usva pyörteilee auton nokalta pois vesipisaroiksi tuulilasiin - ratti on kylmä aamuisin. Kaivoin talvitakin ja tumput kaapista jo esiin, takki on vielä onneksi liikaa.
- musiikki: Sinatra on kuningas! Sain hankittua sinisilmän levyjä vihdoinkin, ehkä noin kymmenen vuoden harkitsemisen jälkeen... Enkä muuten pettynyt lainkaan - suosittelen kaikille, jotka haluavat erilaisia fiiliksiä arkeensa. Nää sopii loistavasti kynttilöiden ja viinin seuraksi. :)
- OCF jäsenmaksu: Opel Club Finland muisti mua laskulla... Ei sinänsä hyvä juttu, mutta kun johonkin hurahdetaan niin hurahdetaan sit kunnolla. Auto kun on rakas, niin sitähän tekee ihan mitä vaan - vaikka liittyy merkkikerhoon. Pikkujouluissa tavataan sitten kaikki ne muut hörhöt, jotka on menettäneet näille peltilehmille sydämensä.
- Design21: Social Design Network. Työasioita, mutta tärkeitä sellaisia. Haluan tehdä töitä, joilla voi vaikuttaa. Tämä järjestö on Unescon tuella toimiva suunnittelijoiden verkosto, joka toimii pienten ja voimattomien puolesta. Yhteinen hyvä on kaikkien hyvä.
- IRC-galleria: liityin Facebookiin ja petyin - much ado about nothing. Irc-galleria on paljon toimivampi. Ehkä siksi, että tää on suomalainen, mutta yleisestikin paljon fiksumpi toiminnoiltaan ja paljon käyttäjäystävällisempi. Suosittelen pysymään IRCin käyttäjänä myös jatkossa :)
- RSS feedit: Hankin nyt vasta ekan fiiderin ja jäin HETI koukkuun! Nää on ihan parhaita! Samalla kun surffaat tai teet jotain ihan muuta koneella, niin siinä sun ruudulla pörrää uutiset sieltä mistä niitä haluat ja jos siä on jotain mielenkiintoista, niin eikun napsautat katsoon mistä on kyse ja jatkat sit hommias. Nää on kuin ne uutisten alareunassa vipeltävät uutisotsikot, paitsi että sun koneella. Nyt tahtois feedit ihan kaikkialta - mikä ei sit tietenkään onnistu :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.