IRC-Galleria

yöKeskiviikko 23.12.2009 00:57

On se jännä. Yöl tapahtuu ain kaikkee jännää. Ois nii siistii nytki mesettää mut minkäs teet ku täl koneel mese lakkas toimimast viikko-pari sitte nih. MUTTA! Jänniä havaintoja voi tehdä myös ilman meseä. Pientä listaa tekemistäni jännistä havainnoista:

*Jos Fishville (tai joku muu naamakirjan peleistä) ei toimi, kannattaa kirjautuu uudelleen sisään.
*Eri pelien läpipeluuoppaita on kiva lukee - varsinki jos niistä löytyy asioita mitä voi vielä tehä ku sen pelin on vetäny läpi.
*Sen lisäks et uus galleria o iha paska, se myös näyttää kaikkee ylimääräst sontaa - esimerkiks sen millo o Lynxin synttärit minkä oon tienny jo piiiiitkän aikaa.
*Toiseks tä galleria o oikeest iha vitun tyhmä koska se ei tykkää musta koska en saa lisättyy kuvii D:
*On olemas sen niminen pokemon ku Luxio. Se on söpö, leijonamainen ja tähtihäntänen ja sil on punanen nenä :D Sen numero on 404 (huomatkaa yhteys: Lynx - page not found 404) ja se kehittyy Shinxistä tasol 15 ja jos sille ei anna everstonee se kehittyy tasol 30 Luxrayks. Jos mul ois pokémon, se ois Luxio ja sen nimi ois Lynx. (Antaisin sen kyl kehittyy Luxrayks ku son kivempi ja viittaa niihi Ray-peleihi :D) Oikeesti nii LynxWynx pokémon ku miettii!
*Tiiän mitä annan Demylle synttärilahjaks vaik en tiiä onnistuuks se ja ehinks/jaksanks tehä :P
*Mun pitäs täl hetkel olla nukkuus
*En muista näit nyt enempää

Okei oli kivaa miettii näit havaintoja. Älkää dissatko, mut saatte nauraa. Kommentoikaa koska kommentteja on kiva lukee :DD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.