IRC-Galleria

Cossien tekeminen, mitä se on?Sunnuntai 08.07.2012 20:46

Minua ei oikeastaan voisi yhtää kinostaa animeconin asujen teko. No ehkä se johtuu siitä, että molempina päivinä on asut mihin minut on nakitettu ja ite oon vaan et "öäää moi en välitä sarjasta/hahmosta mutta minut nyt pyydettiin tähän ja sanoin että joo ja hups nyt mulla on animeconiin pelkkiä tällaisia pukuja voi ei" Yhtenä iltana vielä shootataan kolmansia asuja ja ylläri pyllräri sekin on tämmöinen!
Tunnen kyl oloni niin paskaksi cossaajaksi tämän takia, mutta yöää :,D

Mutta hei! Olen sentään jo aloittanut asut... silleen... jotenkin ainakin. Aattelin vetää viimeisinä päivinä kuitenkin suurimmanosan koska voin. Justin nyt on muutenkin 80%valmiina kun en jaksa lähteä uusimaan asioita (VAIKKA EHKÄ PITÄISI) ja Nami nyt on silleen periaatteessa aika helppo paitsi että...

Minä en osaa tehdä isotissisten paitoja!
displaypicture.jpg
Edellisen kerran kun tein niin sekin oli asu, mihin minut oli nakitettu. Ja eihän tuossa muuten mitään, mutta en millään saa tuota paitaa menemään tosi tiukasti tuosta tissien alapuolelta niin, että sen vielä saisi vedettyä päälle noiden melonien yli. Vai pitääkö minun ensin vetää paita ja alkaa sitten sinne alle kyhäämään tuota tissisysteemiä. Siis kangashan minulla on venymätöntä (koska se oli JUST SOPIVAAAAA) ja paidassa on jo yksi piilovetoketju sivussa ja se on silti ihan lörppänä tuosta tissien alta. En... ymmärrä :,,D Tissit vaikeat hurr durr ehkä päädyn johonkin 'hakaneuloja kaikkialle sitten tissit näkyy' ratkaisuun?

Yliopistoon pääsemisen kunniaksi porukat osti minulle Fantsusta Persona3 Design Works-kirjan
persona3cover.jpg
Herranjumala kirjan parasta antia eivät suinkaan olleet vain kaikki upea kuvat vaan kaikki se teksti ;__; Kaikkien hahmojen menneisyydestä ja luonnevioista ja kasvamisesta ja lopussa vielä pelin ohjaajan (hashino) ja kuvittajan (soejima) haastattelu, missä käsiteltiin kuolemaa, sosiaalisuutta ja eri naamioita, mitä ihmiset käyttävät eri tilanteissa. Ja siin oli kans openingin storyboard mitä luin ihan innoissani, mmm~ Nyt tekee ihan hirveästi mieli pelata taas toi kolmonen läpi, mutten osaa oikein päättä, että minkä niistä vetäisin kun kaikki on jo läpi :,D Vanhojen hyvien aikojen kunniaksi kuitenkin päädyn varmaan ihan ensimmäiseen normiversioon U3U

Niin aloitan tuon ja Grandian varmaan kunhan olen päässyt Disgaea4sen ja devil survivor 2sen läpi. Molemmissa olen tyyliin vikassa vastuksessa/luvussa joten jee PIAN!
22369203_m.jpg
Miksi niin ihania hahmoja? Haluaisin cossaa heistä jokaista~ Gurrr~


Niin ja luin eilen jaajoita ja vastaan tuli tämä:
santafromfinland.jpg

(ps. tästä tuli näin pitkä vain sen takia, että haluan tehdä jotain muuta kuin jatkaa ompelua, hahaha :,D)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.