IRC-Galleria

jei.Keskiviikko 02.01.2008 01:47

uusivuosi.. hmm. täytyy myöntää, et alku oli lupaava. meil oli selkee suunnitelma ninan kaa, mennään mökille lopelle, ja pysytään siellä, mutta PLAH, tuli kauhee tarve päästä ihmispaljouteen, joten hommattiin kyyti pois.
oltiin siis takaisin kaiken pahan alun juuressa, riihimäessä.
sieltä sitten suunnattiin kohti hyvinkäätä, jonne mukaan mukaan matkaan hyppäs pari muutakin heppua. kello tais olla jotakuinkin 10. no, päästiin sitten "sivistyksen pariin", hyvinkään kytäjälle, WOU! tunti oltiin SIIS AINAKIN fiilikset katossa, kunnes puolet mun vakiseurasta häipy. :S PAH, aattelin. selviin. ja kyl nyt aina saa taksin, UUS VUOS!? en saanu taksii.
mä siis jumitin siellä neljään asti yöllä [aamulla], ja sit hyppäsin joidenki kaverin kavereiden kyytiin ja pääsin hyvinkään juna-asemalle, josta jatkokulkuyhteys riihimäelle lähti 3,5 tunnin päästä O.o
no, tää käveri, jonka kavereiden kyydil tultiin, meni taksijonoon kyselee
"meneeeeeeks hhhei kukaa teisssst riksuuu??" emt kysyks se ees noin, mut kuitenkin löydettii yks, ja lähtö oli lähes varma, KUNNES,
mä aloin epäröimään koska olin ainoa sitä randomia lukuunottamatta kellä oli rahaa.
jotenkin siis päädyttiin uudestaan jonon hännille.. mua alko ahdistaa se randomi! yäk. hrrr.
no, oisko ollu jotakuinki puol kuus aamulla ku sit oltiin riihimäellä. ahh, helpotus!

mitä voin sanoa uudesta vuodesta, hmm.. mulla on kuhmu takaraivossa, haava polvessa, kummatki polvet mustelmilla, leuka- ja poskiluu kipee ja päkiät kipeenä korkkareista.
tuttavallisesti kiittää häntä hän. NAM :D

aaai niin!!! ku oltiin kävelemässä kohti juna-asemaa riihimäellä, joku kippas siiderit mun päälle, oikee reisi ja oikee takin puolisko aijjjvan märkänä, plus mun puhelin sai myös siinä samalla oman hörppynsä, ja potee vieläkin jälkivaikutuksia. :) tänks mään!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.