IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

[Ei aihetta]Keskiviikko 09.01.2008 18:52

joskus, ja juuri silloin, kun asiat näyttää olevan hyvin,
joku tulee, hajottaa kaiken ja kääntää ylösalaisin.

joudut taaaas kokoamaan kaiken kokoon, millä vitulla ku liima on loppu?!?!?

että niin..


asiat täytyy aina puhua, ei selvittää kavereiden välityksellä, KRHM!
mut no can do...

nostanpa siis kädet ilmaan ja annan olla.

[Ei aihetta]Perjantai 04.01.2008 02:43

mua ottaa kaikki päähän ja maantieto on syvältä. en osaa tehdä mtn tyhmiä viikkotehäviä, jossa pitää vertailla jtn kehitysmaita. miten niitä vertailet et saat niitä pisteitä mitä tarvii?!?!

sit vanhojen tanssit. niihinkään en pääse ja silti joudun järjestää syömisiä ja olemaan niissä "vanhojen toimikunnan" kokouksissa. ja mun pitää vielä ettiä joku pari juontamaan vanhojen tansseja koska ite en tietystä syystä pääse.

ARRRRRRGH!

kello on kohta 1, ja mulla on kaikki tekemättä. ku päässä vaan lyö tyhjää vaikka kuinka yritän lukee.

ainoo mitä mun tällä hetkellä tekee mieli tehdä, on lyödä jotain henkilöä.

mun kurkkuunki sattuu niin en voi edes huutaa. en voi kuunnella musaa koska mun koneella majaileva musiikki on ihan *ASKAA!

onneks on huomen vaan yks 75minuuttinen koulua. ja seki maantietoo -_-
siel hyppelee se ärsyttävän ylipirtee opettaja ja antaa vähä tehtäviä ja läksyjä ettei varmasti kenellekään jää vapaa-aikaa. siis mikäli jos oot ahkera ja tunnollinen oppilas, niin teet ne. mä en oo, eli en tee.

piste

jei.Keskiviikko 02.01.2008 01:47

uusivuosi.. hmm. täytyy myöntää, et alku oli lupaava. meil oli selkee suunnitelma ninan kaa, mennään mökille lopelle, ja pysytään siellä, mutta PLAH, tuli kauhee tarve päästä ihmispaljouteen, joten hommattiin kyyti pois.
oltiin siis takaisin kaiken pahan alun juuressa, riihimäessä.
sieltä sitten suunnattiin kohti hyvinkäätä, jonne mukaan mukaan matkaan hyppäs pari muutakin heppua. kello tais olla jotakuinkin 10. no, päästiin sitten "sivistyksen pariin", hyvinkään kytäjälle, WOU! tunti oltiin SIIS AINAKIN fiilikset katossa, kunnes puolet mun vakiseurasta häipy. :S PAH, aattelin. selviin. ja kyl nyt aina saa taksin, UUS VUOS!? en saanu taksii.
mä siis jumitin siellä neljään asti yöllä [aamulla], ja sit hyppäsin joidenki kaverin kavereiden kyytiin ja pääsin hyvinkään juna-asemalle, josta jatkokulkuyhteys riihimäelle lähti 3,5 tunnin päästä O.o
no, tää käveri, jonka kavereiden kyydil tultiin, meni taksijonoon kyselee
"meneeeeeeks hhhei kukaa teisssst riksuuu??" emt kysyks se ees noin, mut kuitenkin löydettii yks, ja lähtö oli lähes varma, KUNNES,
mä aloin epäröimään koska olin ainoa sitä randomia lukuunottamatta kellä oli rahaa.
jotenkin siis päädyttiin uudestaan jonon hännille.. mua alko ahdistaa se randomi! yäk. hrrr.
no, oisko ollu jotakuinki puol kuus aamulla ku sit oltiin riihimäellä. ahh, helpotus!

mitä voin sanoa uudesta vuodesta, hmm.. mulla on kuhmu takaraivossa, haava polvessa, kummatki polvet mustelmilla, leuka- ja poskiluu kipee ja päkiät kipeenä korkkareista.
tuttavallisesti kiittää häntä hän. NAM :D

aaai niin!!! ku oltiin kävelemässä kohti juna-asemaa riihimäellä, joku kippas siiderit mun päälle, oikee reisi ja oikee takin puolisko aijjjvan märkänä, plus mun puhelin sai myös siinä samalla oman hörppynsä, ja potee vieläkin jälkivaikutuksia. :) tänks mään!

FAKTAKeskiviikko 26.12.2007 19:42

08.10.07 01:49 <wring> töist saat rahaa et voit käydä mun kaa mäkis<3

painitaaks??Tiistai 25.12.2007 22:19

kerran hiljaisena ja rauhallisena jonakin viikonlopun päivänä siivosin omassa yksinäisyydessäni huonettani. yhtäkkiä huoneeseeni pamahtaa 5-vuotias poika, ja alkaa ensi töikseen solvaamaan siivoamistapaani. hän näyttää hieman mallia miten asia kuuluisi hoitaa, joka tietenkin johtaa siihen että jälki on entistä kammottavampaa. tilanteen korjauksen jälkeen poika päättää hypätä kaulaani ja ehdottaa paini ottelua [WHATT?!? O.O siis toi jos joku alentaa itsetuntoa] noo, sain rauhoteltua poikaa hitusen, ja hieman uhkaavaankin sävyyn kehotin häntä perääntymään, jonka jälkeen poika NIPISTÄÄ minua kädestä niin että kyyneleet kertyvät silmänurkkiin. siitä seurauksena hän ehdottaa nipistely ottelua!?! tässä kohtaa ajattelin ottaa jalat alle, ja juoksin alakertaan äidin suojaan<3mä oon myös leikkiny ton saman pojan kaa tyynysotaa ku se oli neljä, ja mä hävisin O.o tosin en uskaltanu lyödä TIETENKÄÄ täysii ku se oli niin pieni.. miettikää ku se viel kasvaa? mitä sit tapahtuu? :S ainakaan sitä ei päästetä meille kylään...
- Vanhemmat »