IRC-Galleria

x0

x0

jos ei välillä menetä kaikkea, ei osaa arvostaa rakkautta.

ei kai taas????Perjantai 09.05.2008 15:28

no kyllä PRKL!!!

eli mailman vallotus jatukuu....

no aluks.. kaikki on ihan jees, kiitos.

mut sitten alkaa taas sekoilujen sarja.... joutuu vähän kelaa taaksepäin,,,,, eli sain joo fillarin tänne, no siit alko tapahtuma sarja: accident 1: yritin väistää 2 paikallista herraa jalka käytäväl niin eiköhän se urpo sit päättäny väistää samaan suuntaan! eli eiku suoraa naamalleen latuun ja sillee...

Accident 2 : älä luota turkkilaisiin keinuihin, no keinuttiin mamman kans kaikes rauhas ja sit tuli lapsuus ajat mielee ja seuraavaks oli vuoros ''keinu voltti'' no se päättyi siihen et oli perse kipee 2 viikkoo....!!!( jäi meinaan housut siihen saatanan keinu lautaan kii!!!)

no sen jälkee ei oo mitää kummia ollu, normi pv....

okei, piatsi et ei siit turhaa vissiin sanota et pitäis käyttää aurinko rasvaa vaikka ei helposti palaiskaan, lähti sit koko seläst nahka(enkä ole ainut tääl kelle on käyny sama..)

sit matkailu vinnkejä....

eli pakko nähdä/kokea osio:
1. pakko ajaa fillarilla ''döner kasinolle'' sielt näkee koko antalyan tosin aika pienenä kun on parin kilsan korkeudes....(vissiin joku 7 km pelkkää ylämäkee.... 3.5h ylöspäin + 12min alas tulo...)
fillarist meinas sulaa etujarru levy:)

2. tuuli kun nouasee yli 10m/s kannattaa mennä uimaan konyaaltin mukulakivi rannalle.... aallon korkeus noin 1-3 m.... kaiken kaikkiaan hieno kokemus, tosin selkä on vähän kipee moisen homman jälkeen..

3. beach parkkiin johtavat rappuset... ne on jokaisen matkailijan hyvä ajaa fillaril alas.. noin 200m rappusia 3-6 m osissa ja 90' asteen kulmis ja muuta mukavaa.. hyvä setti, mut vastaan tulijoita kannattaa välttää, näet kaikki ei välttämättä tykkää et niit tullaan rappusis fillaril vastaan=)
AİVAN SAMA SAAATANA!!!

4. paikalliset sisäelin sasfkat.... niitä saa leivällä, keittona, ja ties minä... ok ihan hyvää, mut ei tarvi toista kertaa syödä, se keitto ainakin maistu ihan homeiselle ruoholle ja tuoksu oli jotain lehmän paskaan verrattaa..=) mut meni alas, ei ongelmaa..

5. paikallisen baariin oma ''pikku äree'' paukkku.... siis kyse on vodkasta jossa on ollu chili palkoi ''vähän aikaa'' lillumas ko. paukun nimi on JAWS ja sitä anniskellaan KİNG BAR(www.kingbar.com/tr) nimisestä kotoisan merirosvomaisesta bupista...(halukkaille ja kiinnostuneille voin piirtää kartan tai neuvoa kyseiseen luolaan...)


alkaa taas olee aika lopettaa tää sivistys hölynpöly...

mut ei siin ens kerral lisää..... ensin eletään, sitten kirjootellaan(vares).....

Rakkaudella Mika...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.