IRC-Galleria

x0

x0

jos ei välillä menetä kaikkea, ei osaa arvostaa rakkautta.

Mailman vallotusta turkissa osa n.2,7.Tiistai 13.05.2008 15:11

moro moro....

asiat tietty vois olla pahemminkin, mut hengis pysyy.. lämpö tila alkaa olee jotain 30 luokkaa et ihan jees.. auringon otosta ei tuu ku kauhee hedari ja sillee, mut silti sitä on pakko tehä=)

fiilis on hyvä ku illal menee peiton alle, ja mamma ottaa olkapäist kiinni, meinaa itku tulla ku polttaa niin saatanasti!!!

mut miksi ei kannattais turkkiin tulla....?????

1. jos suomes ei oo rahaa edes ostaa lihaa kaupast niinkuin iltasanomat tiedotti, niin tuo se lohtua et 3.5 ytl(1.7e) saa niin ison dönerin ettei sitä jaksa syödä..=)

2. jos on kylmä... no tääl taas ei oo.. tai jos on niin olet toden näköisesti vittuillu väärälle tyypille ja ne on laittanu sut pakastimeen!!!

3. jos olet koukussa tumma silmäisiin naisiin joilta et ikinä tule saamaan muuta ku tuiman katseen ilman toytan tunkkia, niin tääl niit on noin 20milj...

4. nyt loppuu jos jos jos paskapuhe.. mutta kun olet suomes ja mietit että, voi helvetti mä en kaipaa näitä kavereita tääl!! no lähdeppä ulkomaille ekat 2 kk ei mitää mut sit alkaa miettii et mitä teille sinne kuuluu?? joku voi pitää yhteyttä mut suurin osa Eİ....! mut kumminki kaikki ketkä on mun kamui tai haluis olla tai jotain niin, on mullakin teit vähän ikävä!!

täl kertaa ei matkailu vinkkei irtoo... tai no yks....

veneretki...: Kemer-Olympos-Paratiisi-Kemer (n.8 h)

se oli tosi kiva retki, aina kun oli uima tauko aurinko alko paistaa ja vesi oli lämmintä.
tietty siel oli kaikki kaverit ketä täält nyt tuntee.. olut olis maksanu botskis 5 ytl(2.5e) mut jotku oli kaukaa viisaita ja oli ostanu ihan kaupasta.. mutta toiset(esim. minä) joutu odottelee olympokseen asti että pääs käymää kaupas.. juu ja se kauppa keikka oli kannattava 6 kepsua 4 ytl... se myyjä ei vissiin ollu ihan kartal lasku toimen tunneilla..=) mut se ei ole minulta pois, nää kumminki kusettaa ''turisteja'' niin paljon ku voi. joten tuollainen pikku lasku virhe tasaa vaan puntteja..
safka oli salaatti painotteinen mut ihan hyvää, sellai seisova pöytä tyylinen systeemi, tulli masu täytee.... kiitos nam..!

jep mut jos olet lukenut tän ja tunnet halua kertoa jotain niin tuossa alla on kommentti osio johon voit laittaa jotain mitä nyt mieleen tulee.. ja kaikki kommentit ovat terve tulleita.. ja toivottuja..!

rakkaudella teille....

T:Mika

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.