IRC-Galleria

xAnZax

xAnZax

«Antti™»

Charlottessa, North Carolinassa, eräs juristi osti laatikollisen harvinaisia ja kalliita sikareita ja vakuutti sikarit mm. palonvaralta. Poltettuaan koko hienon sikarivarastonsa ja ehtimättä edes maksaa ensimmäistä vakuutuserää, juristi teki vakuutusyhtiölleen korvausvaatimuksen sikareistaan, jotka olivat palaneet "pienten palojen sarjassa".

Vakuutusyhtiö kieltäytyi kuitenkin maksamasta sillä perusteella, että juristi oli mitä todennäköisimmin kuluttanut sikarinsa normaalilla tavalla.Juristi nosti kanteen ja voitti oikeusjutun!!

Tuomarin julistaessa tuomionsa hän oli kylläkin samaa mieltä vakuutusyhtiön kanssa, että juristin korvaus vaatimus oli sinänsä mieletön, mutta koska vakuutusyhtiön omat vakuutusehdot mahdollistivat sikarien vakuuttamisen myös palon varalta tarkentamatta ehtojaan, oli vakuutusyhtiö siten velvollinen
maksamaan korvauksen palovahingosta.

Jotta vakuutusyhtiö ei joutuisi pitkälliseen ja kalliiseen valituskierteeseen,se tyytyi sovintoratkaisuun ja maksoi juristille 15.000 dollaria sikareista, jotka juristi oli menettänyt "paloissa".


JUTTU JATKUU...
Juristin saatua rahansa antoi vakuutusyhtiö pidättää hänet 24 tuhopoltosta!Juristin omaa vahinkovaatimusta ja todistusta edellisestä jutusta käytettiin nyt häntä itseään vastaan. Juristia syytettiin tahallisesta vakuutetun omaisuuden polttamisesta, ja hänet tuomittiin 24 kuukaudeksi vankilaan ja maksamaan korvauksia 24.000 dollaria.

Tämä on tositarina, joka voitti hiljattain USA:n rikosjuristien

(CriminalLawyers Awards) palkintojen jakotilaisuudessa 1. palkinnon.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.