IRC-Galleria

KERTOMUS ELÄMÄSTÄSunnuntai 24.05.2009 23:00

mä olin jennyn kaa niitten saares.

siel oli kivaa.

hihi. me tehtii vaik mitä 8) mä kuvasin vitusti kaikkii lintui ja maisemoi ja vaaaikka mitää.. jaja. sitten. EILEN. me soudettiin läpi meren, siellä oli kauhea myrsky! vettä tuli ku saavista olis kaadettu, tuuli oli aivan hirvee ja joo. no ei oikeesti ollu. aurinko paisto ja oli semmone kevyt tuuli. ja. hmm. me mentii semmoselle saarelle, siel oli kivaa :) MÄ EN KAATUNU KERTAAKAA KOKO VITUN REISSUN AIKANA! hei siis kuvitelkaa. OMG.
sitten. TÄNÄÄN. hihi. kun me tultiin sieltä, niin me tultiin AAAAVANNMEREEN (tuuuollaa puuoleen) niinniin sen yli, ja siel vähä tuuli ja oli aaltoi ja me mentii lujaa. hihi me loikittii 8) bjöörrnbjööörrnbjööörrn.. ^^
mitähän muuta.. siel tapahtu vaik mitä.. ja. me käytiin kissalla monta kertaa 8) ja me veneiltii.. ja mä opin virvelöimää! se oli siistii. me saatii neljäkilonen hauki. se oli aika ruma. mitähän muuta.. ööp. no en tiiä. ekana päivänä (perjantaina) sato ja oli paska sää. tokana päivänä (lauantaina) oli semmone vaihteleva sää.. välil sato ja sit taas paisto. sit vikana päivänä, lähtöpäivänä (sunnuntaina) oli ihana ilma! oli lämmin ja aurinko paisto :) se oli ihan mukaivaa..
ja sillee.
lisään tänne jotai jos keksin ^^

heipa rakas päiväkirja <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.