IRC-Galleria

hesassa tuli käytyä...Torstai 29.10.2009 12:28

eipä ne siellä hesan yksityisklinikalla sen enempää vastauksia osannut antaa...määräs mangneettikuvaukseen ja sit kuntoutukseen ja ihmetteli miten niihin ei oo jo aiemmin määrätty kun tää jalka kuitenkin jo vuoden ollu enemmän ja vähemmän paskana...toivon todella et niistä magneettikuvista ei löydy yhtää mitää yllätyksiä ja et tää kipu ja jalan kunnollinen toimimattomuus johtuu vaan leikkauksen jälkeisestä paljosta arpikudoksesta niin kuin se hesan lääkäri epäili... koska sithän se olis mahdollista saada kuntoutuksella taas ihan toimivaks jalaks ja mä pääsisin viettää taas normaalia elämää kaikin puolin?! ja pääsisin etsimään töitä ja ehkä saisinkin niitä!!!!!
saa nähä kuin kauan kestää että sieltä tulee kutsu kuvaukseen...siellä voi olla kauheet jonot,toivon kuitenkin et kovin kauan ei joutuis odottaa...odottaminen ja se et ei oo varmuutta mikä jalas on ni on kaikista pahinta! se että ei tiedä parantumisesta,siitä et jääkö tää tälläseks vai onko toivo siihen et se jonakin päivänä se olis niin ku muutkin jalat...nyyh...

kyllä sit terveyttä pitää vaan niin itsestään selvyytenä...ehkä sen takia on niin musertunut olo et miten tällee voi tapahtuu..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.