IRC-Galleria

xnode

xnode

friday of the end of the times
Olin tossa viime tiistaina taas kuvaamassa Miksi Ei Aina Voi Olla Tiistai? -klubia himan vieressä olevassa Mascotissa. Kuitenkin vasta tänään sain käytyä kuvat läpi ja tehtyä niille peruskäsittelyt.

Pisti vähän miettimään että miksi joskus kestää hyvinkin pitkään ennen kuin aloittaa edes käymään kuvia läpi. Ei sinänsä että olisi mitään pakottavaa tarvetta olla nopeampi kun huvikseen / kavereiden iloksi kuvaa.

On tietty totta että oon ollut liikenteessä melkein joka päivä sen jälkeen, ja tosiaan onhan siinä ollut muutama olen kotona mutta kärsin eilisestä päivä. Toisaalta en kyllä myöskään käsittele kuvia mitenkään erityisen rankasti ja muutenkin teen kyllä / ei rankkauksen aika nopeasti fiiliksen pohjalta.

Kaipa se isoin homma on aloittaa vain käymään ne pari-kolmesataa kuvaa läpi jotka tulee helpostikin laiskastikin kuvatessa otettua. Ja toisaalta tuntuu että pitää olla jollain tasolla virkeäkin kun niitä käy läpi (joo tää on hyvä, tää ei). Mut joo veikkaan et suurin ongelma on se määrä, eli voisi tietenkin joskus kokeilla ottaa mukaan vain joku pieni muistikortti ja kuvata pelkästään sille. Ehkä silloin tulisi harkittua enemmän mitä kuvaa.

Jonkin sortin digitaaliähky tai jotain...

Joo eli, tälläistä tajunnan lentoa tällä kertaa :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.