IRC-Galleria

yksmarsu

yksmarsu

http://dreamsandcocktails.blogspot.com/

Selaa blogimerkintöjä

Kotonaollaan ;) Ja hengissäkin vielä noin suurinpiirtein. Vähän on ääni painoksissa, varvas paskana ja jalkapohjiin sattuu, mutta täts it. Kengät taitaa kyllä olla vähän entiset..

Jiiooniin, HUKKASIN SIMKORTTINI JOTEN NUMEROITA OLIS KIVA SAADA. Siis ihan kaikkien numeroita. Mulla ei oo vielä minkäänlaista simkorttia joten turha on soitella tai laittaa viestiä, hommataan mulle uusi tässä pikimmiten. Sillävälin jos kuitenkin viittisitte laittaa mulle numeroitanne koska kun saan uuden kortin niin MINULLA-EI-OLE-KENENKÄÄN-NUMEROA. Että siis tutut ja puolitutut niitä numeroita vaikka yksityisellä tai mitenvaan tulemaan dankkesöön. Niin mäkioonsitämieltä, oon paras.

Mutta muuten oli kyllä uppeeta : D Ihmiset oli ihan hassuja, ja hassusti kännissä, ja ah oli hauskaa. Se fruittarileijjjapoika mua kyllä vieläki naurattaa :''DD 'jjooo oon Haloo Helsingin basisti. Oikeesti oon!' Valitettavasti tämän basistin mielestä heidän laulajansa on ihan vitun ruma ja kappaleet ihan perseestä, eikä ne sanatkaan niistä kappaleista oikeen muistunu mieleen. Saati sitten bassonuotit.

Been there, done that:

- The Valkyrians
- Scandinavian Music Group
- Stella
- Giant Räbät
- Asa (+Jätkäjätkät)
- Lauri Tähkä ja Elonkerjuu (:'''DDD)
- Common
- Nightwish

The Valkyrians:

Eka bändi jonka keikalla oltiin. Ei ollu oikeestaan suunniteltua mennä, mutta kun lähettiin alueelle niin minä ja Tiia lähettiin Rentolavalle kattomaan tätä, muut tuli perässä. Oli aivan loistavaa! Tosihauskaa reggaetanssimusaa, tykkäilin, tuli hyvälle päälle :D Ja ideanahan tällä keikalla ei ollu sellanen paikallaan töröttäminen, vaan kaikki oikeasti tanssi siellä. Muistaakseni paisto aurinko, ja samalla tihkutti vettä. Ja oli kuuma. Ja hauskaa.

Scandinavian Music Group:

Eli siis tämähän oli joskus nimellä Ultra Bra. En kyllä kuuntele tätä bändiä sitten ollenkaan, enkä keikalla edes osannut kappaleiden sanoja. Paitsi hölmön rakkauden sanat kyllä osasin. Ja sitten laulettiin lujaa : D se oli kyllä huippukivaa. Näillä oli joku random akka sen normiakan lisäksi laulamassa?

Stella:

No tämä oli kyllä pakko käydä kattomassa! Ja tosihyvä keikka olikin. Oltiin aikalailla edessäkin. Vetivät muutamia piisejä joiden sanat jopa minä osasin, se oli kuud ;)

Giant Räbät:

Tästä en osaa todella paljon sanoa, koska kateltiin tätä keikkaa istuen rentolavan rinteessä. Hyvältä kuitenkin kuulosti, vaikka en ollukkaan koskaan ennen edes kuullut näistä!

Asa ja Jätkäjätkät:

No Asa oli ihan huippuloistavaa käydä kattomassa! Ja olin ihan fiilingeissä, oli ihan loistava keikka :D Vetivät hyviä piisejä. Ja yleisökin oli hyvin mukana, niin oli hauskaa.

Lauri Tähkä ja Elonkerjuu:

Hahahha älkää viittikö :D:D Meidän oli Adan kanssa ihan pakko lähteä kattomaan tämä, se oli melkein velvollisuus :''D Tällä keikalla oli kyllä tosiaan kaikenikäistä ja näköistä porukkaa! Oli oikeestaan superhauskaa :D Adan kanssa tanssittiin ja riehuttiin ja huudettiin keuhkot tyhjiksi :'D

Common:

Tähän minä rakastuin ihan täysin! Aivan ihanaihanaihanaihana. Oltiin eturivissäkin oikeen ;) Loistavaa musiikkia. Ja DJ oli aivan mahtava :D

Nightwish:

Tätä piti mennä ihan periaatesyistä kattomaan kun se oli koko rokin viimeinen ja isoin keikka. Välillä ei näkynyt yhtään mitään, kun edessä oli kaksmetrisiä gorilloja. Se uusi laulaja kuulosti hauskalta kun se puhu suomea :D Ja ne tulitehosteet, ilotulitukset ja hilenauhat oli kyllä superhienoja. Olis ollu ehkä vielä hauskempaa jos se paidaton känninen ukko ei olis koko aikaa roikkunu meissä :DD

Niinno sattuhan siellä kaikkea muutakin vielä :D Oli jokatapauksessa hauskaa jeee <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.