IRC-Galleria

yksmarsu

yksmarsu

http://dreamsandcocktails.blogspot.com/

Selaa blogimerkintöjä

Blogi

- Vanhemmat »

PerhostaisteluSunnuntai 27.08.2006 14:22

Olin äsken suihkussa ihan normisti, tallustelin rappuset ylös, ajoin kaks hurttaa pois kylppäristä ja laitoin ovet kiinni (niitä kun on kolme meidän kylppärissä, plus saunan ovi) ja avasin suihkun. Siinä sitten pesin hiuksiani lallatilaa niin joku iso viuhahtaa siitä suihkun ohi. Ja toisenkin kerran. Ja sitten se laskeutu yhteen kattolamppuun. Se oli sellanen iso perhonen, ritariperhonen varmaan. En oikeen tiiä mistä se oli meidän kylppäriin päässy mutta siellä se oli kumminkin. No mulla oli sitten suihkuseuraa.. o____0

Pistin suihkun kiinni ja huomasin että olin vieny edellisellä kerralla pyyhkeen mun huoneeseen enkä ollu muistanu tuoda sitä takas ylös. Avasin ovea vähän ja huikkasin äidille että tois uuden pyyhkeen. Ja kameran.

No meidän kamera on paska. Joutuu painamaan sitä laukasunappulaa pohjassa varmaan kaks sekunttia ennenko se ottaa sen kuvan. Yritä nyt sellasella ottaa kuvaa perhosesta ! Ku on vielä tällänen kuvaaja joka ei tajua että turha siitä perhosesta on yrittää räpsiä kuvia sillon kun se räpyttelee ikkunassa koska tottakai ne kuvat valottuu. Sen jälkeen kun olin sen tajunnu yritin saada sitä pois ikkunasta. Huidoin sitä sukalla -____-;;; Se kävi istumassa lampuissa ja mä kiipesin tuolin päälle ja yritin saada sitä pois sieltä. (kun meinaan ne kuvat valottu sillonkin kun se istu lamppuun, vaikka valot laitoinkin kiinni..)

Sitten se istu mun kädelle ! olin ihan että jee, ja yritin toisella kädellä räpeltää sitä kameraa. Sain joo jonkinlaisia kuvia, mutta ykskään ei onnistunu oikeen silleen kunnolla. Kai mä saan yhen jonkunlaisen vähän leikkelemällä ja muokkaamalla koneella. En mä kumminkaan mitään legendaarista saa aikaan mutta kumminkin.

Sitten se aina satunnaisesti istu jonnekkin josta mä pystyin räpsimään jotain. Oli ihan tyhmä perhonen kun se pisti siipensä kiinni aina kun painoin laukasinta.

Kuitenkin, perhoskuva ilmestyy varmaan joku päivä sitten tänne, kunhan jaksan tyhjentää kameran.

P.S: Perhonen on muuten varmaan vieläkin kylppärissä, täytyy laittaa iskä pelastamaan se sieltä jossain vaiheessa..
- Vanhemmat »