IRC-Galleria

yeah yeah yeah, no no no.Keskiviikko 05.07.2006 06:35

hah ! pah ! puh ! elämäni kirkastui eilen, lähden ruisrockiin siben kanssa <; oo muru tulee retki. tänää hain liput, ostin shortsit, hameen ja paidan, eiköhän sillä pärjätä siellä missä nyt se ruisrocki lieneekin ! muwhwha. <: sitten heti hei ens ke tampereelle edeniin. mahtavaa. loistavaa. tossa 7 h tunnin päästä kait mun pitäisi herätä, koska riiviö named Josie tulee tänne : | vien sen ulos ja kieritän sitä sitte vaikka nurmikolla ni loppuu samantien energiat, ja mä tdadadadda säätelen UUTTA KONETTANI. aivan parasta hei <; loistavaa loistavaa <::

JA HEI JUMMI PÄIVÄN PARAS JUDU ! Joskus aikojen alussa, about kolmannel, neljännel katselimme mtv:tä aina koulun jälkeen, kun ei siihen aikaan päivällä muuta tullut. Sitten siellä rupes pyörimään The Ark - Echo Chamber. Muistan vaan että biisi jäi soimaan päähäni, koska siinä hoettiin jotain echo echo : D jännää ! sitten nytten sadan vuoden päästä tuosta, latasin uuseja biisejä koneelleni<3 latasin pari arkin levyä, JA KUINKAS OLLAKKAAN, vanha rakas kappale oli löytynyt. <3 :'') onnellisia kyyneleitä. : ) nyt soeii : HIM - Wicked Game, olen väsymyksestä niin väsynyt, etten edes itse enää tajua sitä. Mutta sitten kun mä simmut pistän kiinni ni se on puh pah ja nuks naks ! hoohooh.

huomenna vahdin penskaa johonki iltapäivään, sitten kaupoille ostaa BROILERIPYÖRYKÖITÄ ja vitusti jääteetä.

Asuntovaunu saattue saapuu pihaani torstai-iltana, ja matka jatkuu Turkuun kai. :D dd LOISTAVAA !!! sitten jos hengissä pysytään Mapen synttäreiden yli, jotka on tosiaan lauantaina, ja isot ihmiset on kestohumalassa maanantai aamuun saakka, eli joskus viim. maanantaina iltapäivällä määränpäänä on koti <: KAHTELLAA MITÄ SIELTÄ TULEE TAKAS. :dDD

KIITÄN JA KUMARRAN, ILOSTA SIIITÄN JA KIITÄN. < 3

rÖYKSOPP - IN sPACE

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.