IRC-Galleria

D:tä pitkästä aikaa ;_;<3Keskiviikko 30.07.2008 14:20

Korvat rakastaa<3

Cooorring miii~~

Uh, hyväähyvää<3

Eh, noku tuli D-olo ja sittenku meinasin jo klikata D kansiota, ni tuli SID-himo, mut päätin ihastuttaa itseäni kuitenkin D:llä. Ku iskällä kuuntelin ja aina aattelin, että sitku tuun kotii ni hirveet D ja SID popitukset käyntii, mut en saanukkaa aikaseks.
Sitku tossa äsken viel unelmoittin niitten keikasta ja ekarivin paikasta :D
Väh. tokariviin on pakko päästä. Ois kiva nähäkki jotain pienen etäisyyden päästä...Japanissa tietty eri juttu. En tasan änkeä japanilaisfanien läpi tietenkään, mut no...saas nähä lähenkö ees koskaa Nipponlandiaan tai tuleeko ne ylipäänsä ees Suomeen. Kyl ne tulee. Pitää pitää toivoa yllä.


Ei voi kellään olla näin ihana ääni ;__;<3 ja sittenku Asagi sanoo 'stay' ;___; Jos joku mulle sanois joskus noin, ni ;__;
Perkele. Ah<3 ja kitarat noja bassoki ja rummut~~

Tykkääntykkääntykkään niin hirmuisasti!

*happy*

Lalala~ ja päässä keikkuu viel se ylisöpö kuva Hide-zoustaja Hirokista :3
Oli kauhee pikkuinen angst tossaku heräs, ko piti herätä ja sit valmistautua siihen, et lähen äiteen kans tapaa miun tätiä jollekki vitsin Kahtoilammelle, että ne ne voi muistella vanhoja. Marra ei ois kuulemma suostunu tulee jos se ei näkis mua, ni pakko mennä. Ihan kiva sitä kyl on nähdä.
En ois vaan halunnu herätä ja alkaa siivoo (sen piti tulla meille, mut ei se sit tuukkaan ni ei tarvii kuurata!).

M/ Uuuh, D:n uusin DVD tulee varmaa aika pian sit kotio *dansudansu* ja sen mukana toivottavasti ehkä kai juliste *____* Sit jos tulee, ni yksi unelma täytetty. Oon oikeesti niin kauan toivonu omistavani D julkan, mut no en osaa tilata mistään ja lehteen, jos ois D julisteessa, en oo törmänny viel. Itku. Calling me on vaan niin ihana ja kaunis. Ois kivaa hoilata mukana, mut en kehtaa vaik äiti onki ulkosalla. Oikeesti...ei voi ihmistä ruveta itkettämään. Onnellinen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.